Top 5 sauna provincies van Nederland
10 mei 2021 

Top 5 sauna provincies van Nederland

Top 5 sauna provincies van Nederland zijn bekend. Op deze website vindt u een overzicht van de vijf allerbeste provincies om naar een sauna te gaan. Natuurlijk hebben we het hier niet over openbare sauna’s. Zoals u van ons gewend bent gaat het hier enkel en alleen over privé sauna’s. Wist u eigenlijk wel af van het bestaan van de privé sauna? Er zijn veel mensen, zo is gebleken, die nog niet eerder naar een privé sauna zijn geweest. Dit vonden wij best opvallend omdat privé sauna’s al best een tijdje bestaan. Ze hebben namelijk grote voordelen ten opzichte van de openbare sauna. De meest voor de hand liggende is dat je geen ‘last’ hebt van andere mensen. Je hoeft even niet te delen en je hoeft niet in de rij te staan. Dat is toch ideaal. Wilt u ook wel eens genieten van een privé sauna? Ga dan naar 1 van de top sauna’s van Nederland.

Prive sauna Nederland

Jouw provincie op 1?

Staat jouw provincie op 1? Dat ligt er natuurlijk maar net aan waar je vandaan komt. Wat wel goed is om te weten is dat er door heel Nederland veel sauna’s verspreid zijn. Dus er is altijd wel een privé sauna bij jou in de buurt. Laten we snel verder geen met de Top 5 sauna provincies van Nederland. De nummer 1 Saunaprovincie van Nederland die vind je in Noord-Brabant. Voor de tweede plek gaan we naar Limburg. Net zoals vlaai, hebben ze daar hele goede sauna’s. Op de derde plek van de privé sauna provincies staat Overijssel. Een hele mooie derde plek met veel sauna’s van hoge kwaliteit. Op plek 4 en 5 vinden we respectievelijk Utrecht en Zuid-Holland terug. Ook daar kan je uitstekend terecht voor een lekker dagje privé sauna, word je overgoten in luxe en kom je volledig tot rust.

Over de schrijver
PriveSauna.com is een platform voor het zoeken en reserveren bij de beste privé sauna's van België en Nederland. Met méér dan 30.000 bezoekers in de Benelux is PriveSauna.com de grootste online prive sauna website!
Reactie plaatsen