Video Aspect Ratio: 4:1

Privé Sauna Antwerpen

Direct een privé sauna vinden in Antwerpen?

De provincie Antwerpen is een walhalla voor liefhebbers van privé-sauna’s! Er zijn namelijk maar liefst dertien om uit te kiezen! Ook hebben ze stuk voor stuk veel te bieden. De meeste liggen in een rondje om Antwerpen Stad, maar ook in het zuiden bij Mechelen en oostelijk bij Grobbendonk en Geel zijn een aantal privé-sauna’s gevestigd. Dit betekent dat je er er altijd wel eentje in de buurt hebt. Antwerpen is de belangrijkste provincie in België, met de wereldhaven Antwerpen Stad, waar ongelooflijk veel te doen en te beleven is. 

Bekijk privé sauna's in Antwerpen

Prive sauna Ambiente

Privé sauna Ambiente [Oelegem]

Sauna Ambiente is een luxe privé-sauna in een rustig en afgelegen dorpje bij Raust, twintig kilometer ten oosten van Antwerpen. De sauna is geschikt voor maximaal twee personen, dus je vrijgezellenfeest kun je hier niet houden. Echter, het is wel leuk voor een romantisch uitje voor twee. Je kan er natuurlijk ook een of meer nachten doorbrengen! Het complex is zeer smaakvol en rustiek ingericht als een poolhouse van eikenhout, gemengd met strak en modern design.
Prive sauna Vé Wellness

Privé sauna Vé Wellness [Mechelen]

Vé Wellness voor twee in het hartje van Mechelen, in de provincie Antwerpen, is een zeer luxe kamer in een zeer luxe hotel. Je kan er dus ook overnachten en lekker eten! Er is een Finse sauna, een jacuzzi, een Turks stoombad, een sauna met kleurentherapie, een relaxruimte en een verwarmd binnenzwembad van dertig graden. Het enige wat ontbreekt is een infrarood-sauna, maar dan ben je ook wel compleet. Extra’s zijn een kaas en wijn arrangement en een champagneontbijt. Let op, badlinnen moet je hier huren of zelf meenemen, want dat is niet bij de prijs inbegrepen. Voor de rest kun je bij Vé Wellness letterlijk baden in luxe en comfort!
Partner Antwerpen

Voor deze regio zoeken wij nog een unieke partner

Ontdek alle voordelen van een uniek partnership met PriveSauna.com

Lees meer over Antwerpen...

Antwerpen barst van de kunst, cultuur, lekker eten en beroemde uitgaansmogelijkheden zoals de Vlaamse Opera, de concertzaal Trix, de nachtclub Petrol en diverse terugkerende festivals, zoals het filmfestival Open Doek in Turnhout, de Zomer van Antwerpen, met muziek, dans en theater en het Reggea-festival in Geel.De stad antwerpen is een bruisende universiteitsstad met een beroemd cultureel aanbod en een uitgaansleven waar je u tegen zegt.. Allemaal leuk om te combineren met een rondje sauna, of misschien wel een heel wellness-weekend!

Privé sauna’s in de buurt van Antwerpen

Je hebt in de buurt van Antwerpen ook genoeg privé sauna’s! Kijk anders eens naar de mogelijkheden in Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Belgisch-Limburg! Ook net over de grens in Zuid-Holland en Noord-Brabant en Limburg is er een ruim aanbod van privé sauna’s!Je vindt gegarandeerd een privé sauna in België of Nederland waar jij optimaal tot rust kan komen en kan genieten van discretie!

Antwerpen is ook heel groen!

Behalve het stadsleven is er in Antwerpen ook veel mooie natuur gelegen, en dat is waar je bijna alle privé-sauna’s vindt. Een groot deel van de provincie is bedekt met het natuurgebied De Kempen, een zandstreek die zich uitstrekt tot in Nederland en in de Belgische provincie Limburg een Nationaal Park is. Hier is het genieten tussen de heidevelden, slingerende beken, vennen, veengebieden, rietkragen, moeras, wilgenstruwelen, oeroude eiken, donkere dennenbossen, meren en zandstranden, die omringd worden door weidse verkavelde landbouwgrond en doorsneden door de typerende lintdorpen in het gebied. Door de streek heen stroomt het riviertje de Aa met haar lieflijke vallei. 

Hier onder de rook van de steden vind je groene oases, waar stilte heerst,  de lucht schoon is en het water helder. Er leven allerlei zeldzame planten en dieren. Bijvoorbeeld: de grutto, de wulp, de moeraswolfsklauw, de pilvaren en de gevlekte orchis. Zowel Antwerpen, Mechelen als Grobbendonk liggen in deze streek, die het groene hart van de provincie is. Hier zijn ook veel mogelijkheden om te fietsen, wandelen, paardrijden of zelfs een tocht in een huifkar te maken!

Het stadsleven van Antwerpen

Maar ook de stad Antwerpen is een bezoekje waard en ligt op een steenworp afstand van de meeste privé-sauna’s in de provincie. Antwerpen ligt aan de kust van de Noordzee, aan de oever van de rivier de Schelde en is daarmee de tweede wereldhaven in Europa. Hoe het een echte studentenstad is, is er op het gebied van kunst en cultuur heel wat te beleven. Antwerpen is een echte universiteitsstad en heeft verder een kunstacademie, een conservatorium en een theateracademie, zodat het uitgaanscircuit uitgebreid en levendig is. 

In het historische centrum rond de Markt wemelt het van de kroegjes, trendy barretjes, muziek-café’s, nachtclubs, cocktailbars en, discotheken en er zijn diverse poppodia. De winkels hier zijn vooral interessant voor liefhebbers van antiek en mode, en en zijn maar liefst negen modeontwerpers in de stad. Er is een enorm winkelcentrum, het Grand Plaza en in de Chinese buurt tref je juist de kleine, traditionele winkeltjes en aparte boetiekjes. De vlooienmarkt De Vogelenmarkt is van Europese faam en je kunt er de mooiste vondsten doen.

Een ding is zeker, je gaat genieten van jouw privé sauna in Antwerpen!

Om kort te gaan is de provincie Antwerpen een waar paradijs voor wie wel van een sauna houdt! Het fijne is dan ook dat je niet allerlei vreemde mensen om je heen hebt. Ook hoef je niet een eeuw te wachten tot een bepaalde faciliteit beschikbaar is, want in openbare sauna’s is het vaak druk. Gelukkig zijn er in Antwerpen heel veel privé sauna’s! Verder zijn ze ook nog eens van hoge kwaliteit en je bent er verzekerd van grote luxe, comfort en discretie. Tijd dus om dit eens uit te proberen en veel saunaplezier!