Video Aspect Ratio: 4:1

Privé Sauna Flevoland

Direct een privé sauna vinden in Flevoland?

In Flevoland vind je verschillende privé-sauna’s in Almere. Voor meer opties kun je eens verder kijken in bijvoorbeeld Noord-Holland, Gelderland of Overijssel. Dat is redelijk goed te doen, want er liggen drie privé-sauna’s in de omliggende provincies op minder dan vijftig kilometer afstand van Lelystad en daar komt nog bij dat je vaak kunt overnachten, dus je kunt het ook laat maken en een feestje bouwen, zonder dat je in het holst van de nacht nog naar huis moet rijden. Ben je bereid om nog verder te rijden? Bekijk dan alle privé sauna’s in Nederland!

Bekijk privé sauna's in Flevoland

Privé Spa Angie in Almere

Privé Spa Angie [Almere]

Privé Sauna Nederland
Bekijk andere provincies
Privé sauna vermelding

Ben jij de volgende privé sauna?

Partner Flevoland

Voor deze regio zoeken wij nog een unieke partner

Ontdek alle voordelen van een uniek partnership met PriveSauna.com

Meerdere mogelijkheden

Sommige privé-sauna’s zijn voor maximaal twee personen, dus heel geschikt als je er even uit wilt met je partner, een romantisch rendez-vous wilt hebben of je trouwdag vieren. Andere laten ook grotere gezelschappen toe, wat leuk is als je je verjaardag op een bijzondere manier wilt vieren, om een apart vrijgezellenfeest te geven, een babyshower met je vriendinnen te houden of als je met het hele gezin op stap wilt, de mogelijkheden zijn eindeloos. Hier volgt een overzichtje van de dichtstbijzijnde privé-sauna’s in Flevoland: Deze liggen in Zuidveen en in Amsterdam. Het is even een ritje, maar dan heb je ook wat!

Optie 1
Wellnesshoeve Butterfly, Zuidveen

Deze privé-sauna is een begrip bij liefhebbers, niet alleen omdat de faciliteiten goed zijn, maar ook door de sfeer en de uitstekende en discrete service. Daar komt nog bij dat de omgeving niet alleen rustig is, maar werkelijk barst van de mooie natuur en je kunt ook hier de nacht doorbrengen, dus het is ideaal als je echt even helemaal weg wilt en er een korte vakantie in de natuur van wilt maken, ver van de drukte en de stress in de stad. Zuidveen is een piepklein dorpje met 610 inwoners vlakbij Steenwijk, op een afstand van 39 kilometer noordelijk van Zwolle, dus als het verkeer een beetje meezit, ben je er in een dikke twintig minuten. Je bent van hieruit weer in een mum van tijd in het romantische waterdorpje Giethoorn en verder ligt Zuidveen pal naast een fraai en interessant landgoed en bijna middenin het zuiden van het nationale park de Weerribben-Wieden. Dit monumentale natuurgebied is gesticht in 1992 en bestaat uit een typisch laagveenmoeras, met een mozaïek van allerlei verschillende soorten landschappen. Je vindt hier meren, vaarten, sloten, rietlanden, hooilanden, weilanden, trilvenen en moerasbossen en er is een grote diversiteit aan flora en fauna, met idyllische bloeiende waterlelies, een veelheid aan soorten libellen en het water is zo helder dat er zelfs otters leven!


Optie 2
Spa 1001, Amsterdam

Ietsje verder weg in de grote stad, op veertig kilometer afstand van Lelystad, ligt deze bijzondere privé-sauna met zijn romantische naam, die je aan het boek “1001 Nachten” doet denken. De sauna ligt westelijk van het centrum in de wijk Nieuw-West. De door natuur omgeven uitgestrekte Sloterplas bevindt zich op zeer korte afstand.


Je zit hier ongeveer dertig minuten rijden van het Centraal Station. Verder zit je maar twintig minuten verwijderd van het uitgaanscentrum het Leidseplein en het Vondelpark. Op en rond het Leidseplein vind je talloze café’s, terrassen, nachtclubs, hotels, restaurantjes in alle smaken en luxe boetieks en winkels. Ook heb je natuurlijk de Stadsschouwburg, diverse grote bioscopen en de populaire poppodia De Melkweg en Paradiso. Het klassieke Vondelpark, wat omringd wordt door luxe villa’s uit vroeger tijden,  is een begrip binnen en buiten Nederland, met in de zomer veel live concerten, van klassiek tot hiphop en muziektheater. Ook het prachtig vormgegeven film-café Vertigo en het terras van het oude Theehuis zijn al decennia lang publiekstrekkers en je komt hier veel toeristen en dagjesmensen tegen.
Helaas, maar wees niet getreurd!

Kortom, een privé-sauna is niet om de hoek als je in Flevoland woont, maar als je er een reisje voor wilt maken, zijn er toch heel wat mogelijkheden. Of je nu de stad in wilt of liever van de natuur geniet, of een combinatie daarvan, er is vanuit Flevoland altijd een plek te vinden die bij je wensen past. Veel saunaplezier!