Video Aspect Ratio: 4:1

Privé Sauna Drenthe

Direct een privé sauna vinden in Drenthe?

Drenthe is een walhalla voor mensen die rust zoeken in de natuur. De reden hiervoor zijn de maar liefst drie nationale parken en veertien natuurgebieden! Deze provincie heeft zijn landelijkheid altijd heeft behouden. De relatief weinig steden en een groot aantal idyllische dorpen en dorpjes verstrooid over het overwegend groene landschap zorgen hiervoor.

Bekijk privé sauna's in Drenthe

Prive sauna LOFF Assen

LOFF [Assen]

LOFF is een echte topper, met ongelooflijk veel mogelijkheden en faciliteiten, en ligt voor de verandering aan de noordrand van de stad Assen, die ingeklemd ligt tussen twee nationale parken, namelijk de Drentse Aa en het Drents-Friese Wold. Maar in de stad zelf is ook van alles te beleven, en Assen is internationaal beroemd om het TT-circuit, een motor-racebaan die in 1955 is aangelegd.

Heleens wellness beauty

Heleen's Wellness & Beauty [Dieverbrug]

Hier aan de rand van een piepklein dorpje, op twintig kilometer van Hoogeveen, vind je een oase van natuur en rust in het prachtige landschap van het nationale park Dwingelerveld. Heleen’s Wellness & Beauty is gevestigd in een klassieke boerderij uit 1904. Geniet van de openslaande deuren naar de beschutte tuin met een veranda en een terras. Je hebt hier een magnifiek uitzicht op de omliggende landerijen en bossen. Daarnaast heb je een grote kans dat je een ree in de verte ziet. De wellnessfaciliteiten zijn niet heel uitgebreid en beperken zich tot een wel echt houtgestookte sauna in de tuin, een voetenbad, en een jacuzzi op de veranda. Er is wel een groot aanbod van behandelingen, dus je komt zeker niks te kort!

Barbaras Beauty Barn Gieterveen

Barbara's Beauty Barn [Gieterveen] 

Barbara’s Beauty Barn ligt aan de rand van het streekdorp Gieterveen in het dal van de Hunze, aan de voet van de Hondsrug. Deze prive sauna is een echt wellness-paradijs! Babara’s Beauty Barn biedt plaats voor acht personen en je kan ook overnachten! Ideaal voor een bijzondere verjaardag, een feestje met vrienden of een vrijgezellenavond die net een tikkeltje anders is.

Partner Drenthe

Voor deze regio zoeken wij nog een unieke partner

Ontdek alle voordelen van een uniek partnership met PriveSauna.com

Drenthe en haar natuur

Je ziet hier glooiende heuvels, donkere dennenbossen, mysterieuze oude loofbossen, sprankelende bronnen, paars gekleurde heidevelden, schilderachtige beekjes, diepe plassen, kronkelige zandpaadjes, kleine bruggetjes, moerassige veengebieden, uitgestrekte zandverstuivingen, hooilanden, velden met bloeiende orchideeën, bijzondere vlinders, plots opduikende reeën in de verte, zeldzame dieren, en niet te vergeten in de lente overal kleine lammetjes om te aaien. Bekend is de Hondsrug, een keten van heuvels die door het gebied loopt en waarvan een deel beschermd is. Ook de nationale parken de Drentse Aa bij Assen, het Dwingelerveld bij Hoogeveen en het Drents-Friese Wold zijn prachtig. Deze ongerepte natuur is ideaal om rust en ontspanning te vinden.

Drenthe, parel van Noord-Nederland

Voeg daarbij de vele mogelijkheden van een privé sauna en je zult snel opknappen van de stress van het dagelijkse leven. Hier ben je er namelijk echt even helemaal uit! Er zijn vier van die bijzondere plekken in Drenthe, waarvan twee bij de centraal gelegen hoofdstad Assen en twee rond Hoogeveen, een stad in het zuiden van de provincie. Ook is Hoogeveen makkelijk bereikbaar voor bezoekers uit de kop van Overijssel en het zuidwesten van de provincie Friesland.

Drenthe is zeker de moeite waard!

Tot zover de privé sauna’s in Drenthe, het zal duidelijk zijn dat deze provincie veel te bieden heeft, niet alleen op het gebied van wellness, maar ook omdat de natuur hier zo rijk is. Drenthe vormt een oase van rust en groen in het verder zo verstedelijkte Nederland en het is de ideale plek om te onthaasten en al je dagelijkse beslommeringen even helemaal te vergeten. Voeg daarbij een bezoek aan een privé-sauna met alle luxe die daarbij hoort en je komt als herboren weer thuis!