Publieke sauna of privé sauna?
15 februari 2021 

Publieke sauna of privé sauna?

Publieke sauna of privé sauna? Waar moet je nou eigenlijk voor kiezen. De ene persoon vindt het heerlijk om met andere gasten naar de sauna te gaan. Dit terwijl de andere persoon juist weer lekker wil genieten in alle privacy. Het hangt dus echt af van de persoon. Maar er zijn zeker wel voor- en nadelen te benoemen wanneer de beide opties vergeleken worden. Het grootste voordeel van een privé sauna is dat je lekker alleen bent. Als je dus liever niet naakt bent in het bijzijn van anderen is dat een groot pluspunt. Er zijn mensen die hier geen last van hebben. Toch kunnen we begrijpen dat je hier niet altijd op zit te wachten. Bij een privé sauna heb je hier dus helemaal geen last van. Je huurt zelf, of met vrienden, een saunaruimte. Vervolgens heb je van niemand last, lekker veel privacy dus. Kies jij voor een Publieke sauna of privé sauna?

Prive sauna Thermen 1001 Rotterdam

Minder druk

Een ander groot voordeel heeft alles te maken met de drukte. Vaak zijn publieke sauna’s een stuk drukker dan een privé sauna. Dat is natuurlijk logisch maar die drukte is voor veel mensen een reden om niet te gaan. Daarom benoemen we deze toch maar even. Daarnaast kan het dus ook gebeuren dat u moet wachten totdat u een bepaalde faciliteit kunt gebruiken. Laten we eerlijk zijn, daar zit ook niemand op te wachten. Bij een privé sauna heb je hier vanzelfsprekend geen last van. Het klinkt misschien wat egoïstisch maar het is eigenlijk wel lekker om met niemand rekening te hoeven houden. Tot slot het eten en drinken. Bij veel privé sauna’s wordt er geen eten aangeboden. Dit terwijl dit bij veel publieke sauna’s dan juist wel weer het geval is. Hier vind je vaak een bar of zelfs een restaurant waar je lekker kunt smullen. Heb jij al een keuze gemaakt tussen de Publieke sauna of privé sauna?

Over de schrijver
PriveSauna.com is een platform voor het zoeken en reserveren bij de beste privé sauna's van België en Nederland. Met méér dan 30.000 bezoekers in de Benelux is PriveSauna.com de grootste online prive sauna website!
Reactie plaatsen