Naar de privé sauna tijdens Corona
22 februari 2021 

Naar de privé sauna tijdens Corona

Naar de privé-sauna tijdens Corona is natuurlijk een stukje lastiger dan wanneer er geen corona heerst. Is het echter onmogelijk? Nee zeker niet. Sterker nog we raden het ook echt van harte aan. Juist nu met corona is er sprake van extra stress voor veel mensen. Je mag nauwelijks je huis meer uit en je zit vast aan allerlei regels. Voor veel mensen voelt dit heel erg verstikkend en dit is geen goede ontwikkeling. Een dagje naar de sauna kan daar juist heel erg bij helpen. Natuurlijk gebeurt dit wel met ook de inachtneming van alle maatregelen. Dit betekent dus dat al ons personeel een mondkapje draagt. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan de 1.5 m regel. Deze nemen wij zeer serieus. Wij verwachten dus ook van u dat u deze regels naleeft. Wanneer u eenmaal bij uw eigen sauna bent mag het mondkapje af. Zo gaat u veilig Naar de privé-sauna tijdens Corona.

Vihta Dilbeek

Neem tijd om te ontspannen

Wij vinden het zeer belangrijk om het belang van de sauna juist nu te benadrukken. Er zijn veel mensen die echt de muren op zich af zien komen. Dit is helemaal niet raar, maar wel iets waar je aandacht aan moet besteden. Een dagje naar de sauna helpt om dit gevoel te onderdrukken. We horen van veel van onze klanten dat ze zich daarna weer helemaal opgeladen voelen. Ze hebben weer zin om dingen te doen en weten nu dat ze gemakkelijk een leuk dagje uit plannen. Dus als u het idee heeft dat u er ook echt even uit moet, boek dan gemakkelijk een privé sauna. Deze deelt u dus met helemaal niemand. U mag eventueel iemand meenemen uit uw eigen huishouden. Wij zullen dit uiteraard wel van te voren controleren. Het gemakkelijkst is om gewoon lekker alleen Naar de privé sauna tijdens Corona te gaan. Zo heb je even van niemand last.

Over de schrijver
PriveSauna.com is een platform voor het zoeken en reserveren bij de beste privé sauna's van België en Nederland. Met méér dan 30.000 bezoekers in de Benelux is PriveSauna.com de grootste online prive sauna website!
Reactie plaatsen