Project Description

Wees snel!

Bij Spa Angie is het snel volgeboekt, want hij is enorm populair en je moet er snel bij zijn, want het loopt iedere maand storm. Het is dus raadzaam om op tijd te reserveren! Het is in ieder geval wel de moeite waard, want bij Spa Angie heb je de beschikking over fantastische faciliteiten en het duizelt je van de extra’s en arrangementen, dus we kunnen wel stellen dat Spa Angie de beste privé-sauna in Almere is. De sauna is zeer centraal gelegen en makkelijk te bereiken, ook met het OV, en je auto parkeer je gratis voor de deur. De prijzen zijn all-in, afgezien van het gebruik van de minibar, dus je hebt geen gedoe met het meenemen van handdoeken, badjassen en slippers, want die krijg je van het huis! De sauna is ingericht met veel stijl en sfeer en er is een heerlijke lounge met een open haard. De grote jacuzzi staat hier in het midden van de ruimte, en verder beschik je over een Finse sauna, een stoombad, een sunshower, een stoombad, een regendouche en een loungebed, allemaal verlicht met kleuren die je zelf bepaalt. Je hebt een eigen ingang, dus het is uiterst discreet, en je mag ook zelf je muziekkeuze bepalen.

Oneindige optie’s

De hoeveelheid extra’s en arrangementen bij Spa Angie in Flevoland is werkelijk overweldigend en het wordt waarschijnlijk moeilijk kiezen! Een romantisch arrangement en een verjaardagsarrangement zijn natuurlijk beschikbaar en een onbeperkt gebruik van de minibar en Netflix ook, maar bij Spa Angie houden ze vooral veel van lekker eten! Je kunt een ontbijt boeken waar je de hele dag mee door kan, compleet met eitje, verse jus, croissantjes, smoothies, broodjes met allerlei beleg, zoals roomkaas, zalm en avocado, een uitsmijter, een schaal met vers fruit en zoetigheden zoals cupcakes en muffins. De lunchkaart is al even uitgebreid en je krijgt er ook nog eens flinterdunne sandwiches bij. Alsof dit nog niet genoeg is, kun je een High Tea in de wellness bijboeken, met natuurlijk een heleboel soorten thee, flinterdunne sandwiches met bijvoorbeeld zalm, rookkaas, eiersalade of komkommersalade, wraps met tonijn en kipfilet, cakejes, brownies, muffins en wederom een heerlijke schaal fruit!  

Er is nog meer…

Maar we zijn nog niet klaar, want je kunt nog veel meer lekkers bijboeken bij Spa Angie. Je kunt kiezen voor een zeer uitgebreid plateau met Mexicaanse hapjes, inclusief nachos, cheddar cheese, pittige salsa-saus, guacamole, gehakt, sour cream, quesadilla’s met kaas en bonen, taco’s met kip of gehakt en twee drankjes van het huis. Dan is er nog een Surinaamse extra, Sweet Suriname getiteld, waarbij je verwend wordt met kipsaté, een pasteitje, barra, gebakken banaan in deeg en ook twee gratis drankjes. Verder kun je nog een fruitschaal apart bestellen, een fles wijn, een fles prosecco en een fles Moët champagne. Als dat geen culinair sauna-feest meer is, weten wij het ook niet meer!