Prive sauna LOFF Assen

Prive sauna LOFF [Assen]


LOFF is een echte topper, met ongelooflijk veel mogelijkheden en faciliteiten, en ligt voor de verandering aan de noordrand van de stad Assen, die ingeklemd ligt tussen twee nationale parken, namelijk de Drentse Aa en het Drents-Friese Wold. Maar in de stad zelf is ook van alles te beleven, en Assen is internationaal beroemd om het TT-circuit, een motor-racebaan die in 1955 is aangelegd.


Prive sauna LOFF bevindt zich hier

Geniet van de binnenstad!

Ook de historische binnenstad is de moeite waard voor een wandeling, want grote delen ervan zijn beschermd stadsgebied, zoals de Brink en de Markt. Verder telt Assen maar liefst elf winkelcentra, dus je kunt er ook lekker shoppen tussen het saunagebeuren door. Een café wat je daarbij echt eens moet bezoeken, is De Witte Bal, een bruine kroeg waar regelmatig live muziek wordt gespeeld. Verder is er een poppodium, genaamd Pop As en een museum voor hedendaagse kunst, het Drents Museum, wat regelmatig internationale exposities heeft.


Helemaal compleet!

Privé-sauna LOFF ligt net binnen de ringweg rond Assen, aan de noordkant van het centrum en op minder dan tien minuten afstand van het station, dus je bent er zo, of je nu met de auto komt of met het OV. Deze sauna in Drenthe biedt plaats aan acht personen en je kunt hem voor een paar uur of een dag afhuren. Let op, je kunt hier niet overnachten, maar een B&B is in de stad natuurlijk makkelijk te vinden als je het laat wilt maken en van buiten Assen komt. De mogelijkheden zijn hier eindeloos; het enige wat ontbreekt is een zwembad, maar voor de rest zijn de faciliteiten bijzonder compleet en uitgebreid en er worden ook talloze behandelingen aangeboden. De prijzen zijn inclusief lunch, diner, handdoeken, badjassen, scrubgel en hapjes en drankjes, dus je komt bij vertrek niet voor financiële verrassingen te staan.


Bekijk de kamers van Prive sauna LOFF

Wat is er nog meer?

De overige faciliteiten zijn zeer compleet, met een Finse sauna, een infrarood-sauna voor twee personen, een zoutsauna, voetenbaden, een stoombad, een buitensauna, luxe douches, een buitendouche, een zonnige, beschutte tuin met bedden en zitjes en een echte hamam, inclusief een scrubbing, een massage en een zeepzak-behandeling. Verder heb je de keuze uit een heel pakket aan massages, waaronder een Hawaiiaanse Lomi Lomi massage, een voetmassage en een traditionele massage. Het dragen van badkleding in de sauna is toegestaan, maar niet erg raadzaam, want alle afvalstoffen die je uitzweet, hopen zich op in het textiel, wat ten eerste niet erg hygiënisch is, ten tweede je kleding beschadigt en waar je ook een vervelende huiduitslag met jeuk van kunt oplopen, wat op zich onschuldig is, maar waar je wel een paar weken last van kunt hebben. Beter in je blootje, dus!Ervaar deze speciale Floatroom!


Bijzonder in deze sauna is de “floatroom,” een fenomeen wat in de VS heel bekend is, maar wat je in nederland niet vaak aantreft. Een floatroom is een geluids- en lichtdichte cabine gevuld met lauw-warm zout water met magnesium, waarin je een uur kunt liggen. Aangezien je op heel zout water drijft, vallen niet alleen het geluid en het licht weg, maar ook de zwaartekracht, zodat je geheel gevrijwaard bent van prikkels van buitenaf.  Eigenlijk is het een soort simulatie van een baarmoeder! Als je regelmatig, zo om de twee weken, een uur in de floatroom verblijft, is het uiterst gezond voor je lichaam. Een floatroom helpt je ontgiften, net als een sauna, je krijgt er energie van, het is goed voor je hart en het versoepeld je spieren. Dit is iets wat je echt een keer meegemaakt moet hebben!


Adresgegevens Prive sauna LOFF

Prive sauna LOFF

Griekenlandlaan 26, 9403 DZ Assen

Drenthe, Nederland

Gratis naar deze sauna?

Doe mee aan onze maandelijkse acties. Deze maand win je een gratis saunabezoek voor 2 personen naar keuze uit meer dan 100+ privé sauna's op onze website!