Heleens Wellness Beauty Dieverbrug

Heleen's Wellness & Beauty [Dieverbrug]


Hier aan de rand van een piepklein dorpje, op twintig kilometer van Hoogeveen, vind je een oase van natuur en rust in het prachtige landschap van het nationale park Dwingelerveld. Heleen’s Wellness & Beauty is gevestigd in een klassieke boerderij uit 1904. Geniet van de openslaande deuren naar de beschutte tuin met een veranda en een terras. Je hebt hier een magnifiek uitzicht op de omliggende landerijen en bossen. Daarnaast heb je een grote kans dat je een ree in de verte ziet. De wellnessfaciliteiten zijn niet heel uitgebreid en beperken zich tot een wel echt houtgestookte sauna in de tuin, een voetenbad, en een jacuzzi op de veranda. Er is wel een groot aanbod van behandelingen, dus je komt zeker niks te kort!


Heleen's Wellness & Beautybevindt zich hier

Bekijk de kamers van Heleen's Wellness & Beauty

Keuze genoeg!

Je kunt terecht voor acht verschillende soorten massages, waaronder een voetmassage en een Hawaiiaanse Lomi Lomi massage, een body-scrub, een pakking, een peeling en een gezichtsmasker. De uitgebreide lunch met wijn is inbegrepen, net als het gebruik van handdoeken en badjassen. Deze sauna voor twee kun je niet voor een paar uur boeken, je verblijft er minimaal een dag en een nacht, dat laatste in een romantische loft met een lekker ontbijt.

Een extraatje..

Voor het diner kun je een privé-kok bijbestellen. Er zijn verschillende arrangementen, waaronder een romantisch arrangement met veel kaarsjes en bloemen en een oosters arrangement, geheel in stijl. Bij vertrek neem je afscheid met een cocktail van het huis en als je langer wilt blijven, kan dat ook. Perfect voor een rendez-vous, je trouwdag of een intiem weekend met je geliefde!


Adresgegevens Heleen's Wellness & Beauty

Heleen's Wellness & Beauty

Rijksweg 62, 7984 NE Dieverbrug

Drenthe, Nederland

Gratis naar deze sauna?

Doe mee aan onze maandelijkse acties. Deze maand win je een gratis saunabezoek voor 2 personen naar keuze uit meer dan 100+ privé sauna's op onze website!