Project Description

Barbara’s Beauty Barn ligt aan de rand van het streekdorp Gieterveen in het dal van de Hunze, aan de voet van de Hondsrug. Deze prive sauna is een echt wellness-paradijs! Babara’s Beauty Barn biedt plaats voor acht personen en je kan ook overnachten! Ideaal voor een bijzondere verjaardag, een feestje met vrienden of een vrijgezellenavond die net een tikkeltje anders is.

Wat kan je verwachten?

Deze sauna is zeer discreet, dus van je privacy ben je verzekerd in dit grote, statige pand met een overvloed aan wellness-faciliteiten. Je vindt hier een Finse sauna, een Turks stoombad, een infrarood-sauna, een whirlpool, een dompelbad, ruime douches, een zonnebank, een relaxruimte en een terras. Aan de innerlijke mens wordt ook gedacht, want tegen een kleine meerprijs kun je in deze sauna heerlijk eten en drinken. Je kunt het pand voor minimaal drie uur tot maximaal een aantal dagen afhuren. Je kan er dus ook een vakantie van maken.

De sauna ligt nog geen twintig kilometer van Assen, zodat je naast de natuur ook van een vleugje cultuur en stadsleven kunt genieten. Er zijn verschillende arrangementen, zoals een lunch-arrangement of een arrangement met massage. Let op, handdoeken en badjassen moet je zelf meenemen! Voor de rest is alles aanwezig voor een paar uurtjes of een paar dagen lekker chillen. Misschien wil je hier zelfs wel een week blijven! Je komt gegarandeerd herboren terug.

tuin barbaras beauty barn gieterveen, drenthe in nederland
  • Overnachten mogelijk!

  • Prachtige omgeving

  • Zeer discreet

  • Plek voor maximaal 8 personen

Boek nu
barbaras-beauty-barn-gieterveen-drenthe-1
barbaras-beauty-barn-gieterveen-drenthe-2
barbaras-beauty-barn-gieterveen-drenthe-3