Waarom Drenthe?

Drenthe is een walhalla voor mensen die rust zoeken in de natuur. De reden hiervoor zijn de maar liefst drie nationale parken en veertien natuurgebieden! Deze provincie heeft zijn landelijkheid altijd heeft behouden. De relatief weinig steden en een groot aantal idyllische dorpen en dorpjes verstrooid over het overwegend groene landschap zorgen hiervoor.

Je ziet hier glooiende heuvels, donkere dennenbossen, mysterieuze oude loofbossen, sprankelende bronnen, paars gekleurde heidevelden, schilderachtige beekjes, diepe plassen, kronkelige zandpaadjes, kleine bruggetjes, moerassige veengebieden, uitgestrekte zandverstuivingen, hooilanden, velden met bloeiende orchideeën, bijzondere vlinders, plots opduikende reeën in de verte, zeldzame dieren, en niet te vergeten in de lente overal kleine lammetjes om te aaien. Bekend is de Hondsrug, een keten van heuvels die door het gebied loopt en waarvan een deel beschermd is. Ook de nationale parken de Drentse Aa bij Assen, het Dwingelerveld bij Hoogeveen en het Drents-Friese Wold zijn prachtig. Deze ongerepte natuur is ideaal om rust en ontspanning te vinden.

Voeg daarbij de vele mogelijkheden van een privé-sauna en je zult snel opknappen van de stress van het dagelijkse leven. Hier ben je er namelijk echt even helemaal uit! Er zijn vier van die bijzondere plekken in Drenthe, waarvan twee bij de centraal gelegen hoofdstad Assen en twee rond Hoogeveen, een stad in het zuiden van de provincie. Ook is Hoogeveen makkelijk bereikbaar voor bezoekers uit de kop van Overijssel en het zuidwesten van de provincie Friesland

2019-09-04T12:00:26+01:00

LOFF [Assen]

Deze prive sauna in Assen, Drenthe is niet alleen luxe, maar ook uniek! Door deze prachtige faciliteiten komt je niks te kort en geniet je optimaal! Lees meer!

Drenthe is zeker de moeite waard!

Tot zover de privé-sauna’s in Drenthe, het zal duidelijk zijn dat deze provincie veel te bieden heeft, niet alleen op het gebied van wellness, maar ook omdat de natuur hier zo rijk is. Drenthe vormt een oase van rust en groen in het verder zo verstedelijkte Nederland en het is de ideale plek om te onthaasten en al je dagelijkse beslommeringen even helemaal te vergeten. Voeg daarbij een bezoek aan een privé-sauna met alle luxe die daarbij hoort en je komt als herboren weer thuis!