Arabia Diamonds Almere

Privé Spa Arabia Diamons [Almere] 

Arabia Diamonds in Almere kun je echt wel een juweeltje noemen, en het is ontzettend populair, dus je moet op tijd boeken, anders is het vol. De ruimte is sfeervol ingericht in wit met veel hout en er is een knusse lounge met een relax-sofa en een goed gevulde minibar, die je overigens niet gratis kan gebruiken. De wellness omvat een Finse sauna, een stoombad, een whirlpool en een regendouche en er is ook ruimte voor rokers, want er is een gezellig ingerichte rookkamer. Je hoeft dus niet in de kou te staan of in een aftands hol te zitten om van je sigaretje te genieten. Verder is er een goede flatscreen, je kunt je eigen muziek draaien op de Bluetooth audio en je hebt een eigen ingang. Je auto mag je ook ongezien en gratis parkeren, dus bij deze privé-sauna is het echt privé en niemand hoeft te weten wat jij allemaal doet in je vrije tijd, waar, met wie en hoe!Arabia Diamons bevindt zich hier

Wat kun je verwachte van Arabia Diamons

Bij Arabia Diamonds in Almere kun je met maximaal vier mensen boeken en er is een scala aan specials en extra’s die je bij kunt bestellen. Het romantische arrangement is heel uitgebreid, met niet alleen rozenblaadjes en kaarslicht, maar ook bijpassende hapjes en drankjes, zoals heerlijke bonbons. Als je jarig bent, hangen er slingers en ballonnen aan de muren en wordt je verwend met passende drankjes en zoete lekkernijen. Verder is er een huisspecial, het Arabia Arrangement, waarbij je echte Marokkaanse muntthee en idem vers gebakken koekjes krijgt geserveerd. Verder kun je kiezen tussen twee soorten massage, namelijk een ontspanningsmassage of een klassieke massage.


Wil je ergens anders boeken?

Bekijk hier het gehele aanbod van Flevoland. Neem ook eens een kijkje in Noord-Holland, zoals bijvoorbeeld in Zaandam!
Adresgegevens Arabia Diamonds

Arabia Diamons

Andy Warholstraat 21 ,1328 LA

Almere (Flevoland)

Nederland


Adresgegevens Arabia Diamonds

Arabia Diamons

Andy Warholstraat 21 ,1328 LA

Almere (Flevoland)

Nederland

Gratis naar deze sauna?

Doe mee aan onze maandelijkse acties. Deze maand win je een gratis saunabezoek voor 2 personen naar keuze uit meer dan 100+ privé sauna's op onze website!