Project Description

Even naar Afrika?

Deze sauna is alleen al de moeite waard voor de inrichting, want die is helemaal in Afrikaanse stijl en je waant je hier echt in de jungle! Overnachten is geen probleem en je krijgt de volgende dag een lekker, uitgebreid ontbijt. Je wordt hier bijzonder gastvrij ontvangen, door een hostess die je helemaal rondleidt en voor beginners uitleg geeft over de saunagang.

Geniet volop!

De ruimte beslaat twee verdiepingen en er is een goede audio en een flatscreen met alles erop en eraan. Parkeren is gratis en het hele pand is voorzien van airco. Ook kun je hier ongelimiteerd genieten van de lekkerste drankjes, want die zijn bij Bergeijk gratis!

Het wellness-gedeelte omvat natuurlijk een Finse sauna, maar ook een jacuzzi en ruime douches. De lounge is bijzonder comfortabel, met kleuren-verlichting en een groot loungebed. Deze topper is een aanrader voor iedereen, maar vooral voor beginners, want je wordt hier met zorg omringd en alles wordt uitgelegd.

“If you want to relax, watch the clouds pass by if you’re laying on the grass, or sit in front of the creek; just doing nothing and having those still moments is what really rejuvenates the body…”.

FRIEDA FRIEDSON
  • Unieke Afrikaanse stijl!

  • Gratis drankjes!

  • Overnachten mogelijk!

  • Bijzonder gastvrij!