Prive sauna Laguna Veldhoven

Spa Laguna Exclusive [Veldhoven]

De naam zegt het al: dit is een bijzonder luxueuze en exclusieve privé-sauna met heel veel extra’s. Hij is ook behoorlijk populair, dus je moet op tijd boeken. Je kunt er terecht met maximaal zes personen en je kunt er overnachten. Je kunt ook lekker uitslapen, want je hoeft pas laat in de ochtend uit te checken, dus tot ‘s nachts doorgaan behoort ook tot de mogelijkheden.

Spa Laguna Exclusive Spabevindt zich hier

Faciliteiten

Deze sauna staat bekend om de goede hygiëne en verder is het complex goed bereikbaar, want het ligt aan de rand van Eindhoven. De inrichting is modern met een mooi wolkenplafond en de faciliteiten zijn uitstekend. Je kunt hier gebruik maken van de de Finse sauna met LED kleurenverlichting en aroma’s naar keuze, de luxe stoomcabine, de jacuzzi, de regendouche en de comfortabele Lounge met relax-sofa. Het enige wat hier mist is een zwembad!

Handdoeken en dergelijke zijn inbegrepen en de sauna heeft leuke arrangementen, zoals een romantisch arrangement voor twee met rozenblaadjes, kaarsjes en champagne, of een arrangement voor verjaardagen, inclusief versiering. Let op, het pand heeft wel een steile trap, dus voor minder validen is het niet erg geschikt

Bekijk de kamers van Spa Laguna Exclusive

Adresgegevens Spa Laguna Exclusive

Prive sauna Spa Laguna Exclusive

De Run 8315, 5504 EN Veldhoven

Noord-Brabant , Nederland

Gratis naar deze sauna?

Doe mee aan onze maandelijkse acties. Deze maand win je een gratis saunabezoek voor 2 personen naar keuze uit meer dan 100+ privé sauna's op onze website!