Santa Romantica Valkenswaard

Sauna Romantica [Valkenswaard]

Sauna Romantica is zoals de naam al zegt een echt liefdesnestje voor twee en dat maken ze waar ook. Je kunt er alleen niet blijven slapen, maar Valkenswaard is een toeristentrekpleister. Dat betekend dat er accommodatie te over is. Handig als je van ver komt of geen zin hebt weer het drukke verkeer in te gaan. Valkenswaard is een gemeente met zo’n 30.000 inwoners en ligt tien kilometer ten zuiden van Eindhoven . Dit pittoreske plaatsje was lange tijd een kleine industriestad, met voornamelijk de productie van sigaren.

Sauna Romantica bevindt zich hier

Sauna Romantica

Sauna Romantica ligt middenin al dit moois en je bent er zo vanuit Eindhoven. Je kunt er alleen geen heel weekend van maken, want je kunt hier niet overnachten. Als je er dus een tripje van wilt maken, moet je je heil zoeken in een van de vele B&B’s en hotels in Valkenswaard. Sauna Romantica is geschikt voor twee personen en je kunt er boeken in tijdsblokken van 2,5 uur. De sauna bestaat uit drie units, met alledrie een ander thema. De thema’s zijn Arabisch, Jungle en Romeins. Alleen al de aparte inrichting en de sfeer zijn al de moeite waard. Dan is er nog een Finse sauna, een stoombad, een grote luxe jacuzzi met kleurentherapie en verschillende douches. Ook is er een lounge compleet met audio, netflix en home-cinema, en een minibar, die overigens niet gratis is. Wel gratis zijn handdoeken, badjassen en slippers, dus daar hoef je je niet druk over te maken. Het is toegestaan om zelf consumpties mee te nemen. Als laatste is de hele ruimte is voorzien van airco, dus je bent hier in ieder seizoen op temperatuur!


Verschillende kamers van Sauna Romantica

Valkenswaard

Door de mooie natuur in de omgeving en het schilderachtige historische centrum is het uitgegroeid tot een toeristenstad. De eerste bron die de plaats vermeld, is uit 1702, maar ook daarvoor was er al bewoning op deze plek. De bewoning is ontstaan door ontginningen in de twaalfde eeuw. Valkenswaard is een levendig plaatsje en in het historische centrum kun je leuk uitgaan. De omringende natuur hier is echter echt de moeite waard, met twee natuurgebieden pal aan de rand van Valkenswaard. In het zuidwesten ligt het beschermde gebied Valkenhorst en in het zuiden vind je het Leenderbos. In het zuiden vind je ook de Groote Heide, een zandgebied met bos, heide,akkertjes, vennen, vijvers en een grote recreatieplas. Er leven vooral veel vogels, zoals zwanen en de zeldzame nachtzwaluw. Een ideale omgeving dus, als je de stad wilt ontvluchten en op zoek bent naar rust in de stilte van de natuur.

Bekijk hier de video van Sauna Romantica

Adresgegevens Sauna Romantica

Sauna Romantica

De Vest 76c , 5555 XP 

Valkenswaard (Noord-Brabant)

Nederland

Gratis naar deze sauna?

Doe mee aan onze maandelijkse acties. Deze maand win je een gratis saunabezoek voor 2 personen naar keuze uit meer dan 100+ privé sauna's op onze website!