Secret Wellness Holten

Secret Wellness [Holten]


Secret Wellness in Holten ligt diep verscholen in het bos in een prachtige, grote afgeschermde tuin en kan acht mensen herbergen. Je hebt er echt complete privacy en discretie, want daar staat de sauna uitgesproken garant voor. Als je met de auto komt, kun je op privé-terrein gratis parkeren en de sauna is ook goed bereikbaar met het OV. Je kunt er ook overnachten, maar dat is voor maximaal vier personen verdeeld over twee slaapsuites. Het dorpje Holten ligt zuidwestelijk van Zwolle, op veertig kilometer afstand, in de streek Salland. Ook hier is de natuur adembenemend, maar als je er een vakantietje van wilt maken, moet je elders accommodatie zien te vinden. Een gouden tip daarvoor is het luxe hotel en sterrenrestaurant De Swarte Ruijter, wat op loopafstand van de sauna ligt en waar je in de exclusieve sfeer blijft die ook in een privé sauna hangt. Holten heeft niet meer dan duizend inwoners en ligt diep verstopt in de natuur aan de voet van de Holterberg en het nationale park De Sallandse Heuvelrug, een langgerekt gebied met heuvels waar je letterlijk bergen van natuur vindt! De uitgestrekte heidevelden hier kleuren het landschap paars, in de gemengde bossen zie je naaldbomen, zoals dennen en sparren, maar ook bijzonder loofbos, met oeroude eiken, witte berken en jeneverbesstruiken. Dit wisselt zich dan weer af met uitgestrekte, open zandverstuivingen en als je de klim naar de Holterberg wilt maken, wordt je getrakteerd op de mooiste vergezichten. Er leven hier ongelooflijk veel bijzondere dieren, met alleen al 75 soorten broedvogels, maar ook nachtzwaluwen, reeën, herten, vossen, dassen en steenmarters floreren in dit veelzijdige gebied, waar je als natuurliefhebber je ogen uitkijkt.


Secret Wellnessbevindt zich hier

Bekijk de kamers van Secret Wellness

Wat kan je verwachten?

De sauna heeft niet heel veel faciliteiten, maar wel heel bijzondere. Ten eerste is er in de tuin een originele ronde Finse barrel-sauna, die op zijn ouderwets met hout wordt gestookt. Dit vormt een oase voor je zintuigen, dat is een ervaring die je eigenlijk niet kan missen. Buiten is er ook de overdekte jacuzzi, die plaats biedt voor vijf personen en waar je ieder seizoen van kunt genieten, en een triple heater. Het is heerlijk relaxen in de zonnige tuin in de zomer!

Binnen vind je een wel heel speciale high-tech infrarood-sauna met drie verschillende verlichtingsmogelijkheden. Je kunt kiezen voor keramische verlichting, wat je eigenlijk alleen tot vijf centimeter onder je huid verwarmt, maar ook voor lampen van magnesium-oxyde, die heel diep doordringen en dé remedie zijn voor spanning, stress, moeheid, hoofdpijn en spierpijn. Het summum is de Full Spectrum verlichting, die met beide soorten lampen werkt. Deze gebruikt men ook  tegen aandoeningen als reuma of fybriomyalgie en is zeer effectief.

Verder is er natuurlijk een rustruimte in de vorm van een knusse woonkamer met een ouderwetse paletkachel voor de sfeer, een minibar, een HD televisie en een audio waar je je eigen lievelingsmuziek op kan draaien. Roken mag, maar alleen buiten.

Volledig privé

Naast de privé-parkeerplaats heb je ook een eigen ingang en je kunt zelf inchecken, dus niemand hoeft te weten wat jij allemaal doet in je vrije tijd, waar, wanneer en met wie! Kortom, bij deze sauna kun je rekenen op een zorgeloos verblijf en dan is ook nog eens alles all-in, dus je kunt onbeperkt gebruik maken van de minibar, handdoeken, badjassen en slippers liggen voor je klaar en je komt nooit bij vertrek voor vervelende verrassingen te staan! Je kunt wel allerlei extra’s vooraf bijboeken, zoals romantische decoratie, een luxe fles prosecco, een fles wijn, een borrelplank, een luxe borrelplank en een ontbijt, met als een heel spannende special het Intieme Arrangement, waarbij je wordt voorzien van massageolie, een blinddoek en handboeien. Zo krijgt je sauna-beleving ook nog een stout en erotisch tintje, en dat is niet zo gek, want seks in de sauna moet je echt eens geprobeerd hebben!


Adresgegevens Secret Wellness

Prive sauna Secret Wellness

Vianenweg 241

7451 TM Holten

Overijssel, Nederland

Gratis naar deze sauna?

Doe mee aan onze maandelijkse acties. Deze maand win je een gratis saunabezoek voor 2 personen naar keuze uit meer dan 100+ privé sauna's op onze website!