Project Description

Wat kan je verwachten van Rosa Lima?

In deze sauna voor twee kun je je helemaal onderdompelen in luxe en comfort, in een ongedwongen sfeer en een bezoek hier is een traktatie voor je zintuigen! 

Middenin de natuur van Den Bosch in Noord-Brabant vind je Privé-sauna Rose Lima, die uit drie exclusive suites bestaat, die grofweg dezelfde faciliteiten hebben, maar allemaal verschillend en met veel zorg en aandacht zijn ingericht. De Suite Adorable heeft een strakke, moderne look, de Suite Arabian is ingericht met oriëntaalse elementen en veel verschillende tinten rood. Suite de Luxe is klassiek en met stijl ingericht en heeft als enige een privétuin.

Eindeloze mogelijkheden

Alle suites zijn geschikt voor maximaal twee personen en ze hebben dezelfde wellness-mogelijkheden, namelijk een Finse sauna, een massagedouche, een bubbelbad voor twee, een massagestoel, een Kingsize loungebed en een minibar, die je echter alleen tegen betaling kunt gebruiken. Je kunt je eigen muziek en films draaien en handdoeken en badjassen liggen gratis voor je klaar, het enige wat je zelf mee hoeft te nemen zijn slippers. Het is toegestaan om je eigen hapjes en drankjes mee te nemen, wat aanzienlijk invloed heeft op de prijs, omdat je dan geen gebruik hoeft te maken van de minibar en waardoor je ook nog eens veel meer keus hebt in wat je wilt eten en drinken. Dus als je een romantisch avontuurtje wilt beleven, is dit de juiste plek en je bent zó in Den Bosch. Overnachten is helaas niet mogelijk, want je boekt hier in blokken van drie uur, maar Rosmalen biedt een keur aan accommodatie, van luxe hotel tot een budget B&B, dus een slaapplek is altijd voorhanden.