Prive sauna Ambiente

Prive sauna Ambiente [Oelegem]

Sauna Ambiente is een luxe privé-sauna in een rustig en afgelegen dorpje bij Raust, twintig kilometer ten oosten van Antwerpen. De sauna is geschikt voor maximaal twee personen, dus je vrijgezellenfeest kun je hier niet houden. Echter, het is wel leuk voor een romantisch uitje voor twee. Je kan er natuurlijk ook een of meer nachten doorbrengen! Het complex is zeer smaakvol en rustiek ingericht als een poolhouse van eikenhout, gemengd met strak en modern design.

Ambientebevindt zich hier

Veel faciliteiten bij Spa Ambiente

De faciliteiten zijn bijzonder compleet, met een Finse sauna, en infrarood-sauna, een Turks stoombad, een regendouche, een buitenterras met jacuzzi, een massageruimte, een lounge met een open haard, vloerverwarming en een tuin met een verwarmd zwembad, wat helemaal is gedecoreerd met mozaïek. Handdoeken en badjassen zijn bij de prijs inbegrepen en parkeren is gratis en op eigen terrein. Hier in de natuur hoor je geen stadsgeruis en ben je even helemaal weg uit de dagelijkse stress. Ambiente is dus echt een plek voor wie de rust van de natuur zoekt.Bekijk de kamers van Prive sauna Ambiente

Adresgegevens Ambiente

Privé sauna Ambiente

Meir 37

2520 Ranst,

België

Gratis naar deze sauna?

Doe mee aan onze maandelijkse acties. Deze maand win je een gratis saunabezoek voor 2 personen naar keuze uit meer dan 100+ privé sauna's op onze website!