Prive sauna De Beerze Bulten

Prive sauna De Beerze Bulten [Beerze]

De privé-sauna Beerze Bulten is gelegen op een familiecamping met allerlei activiteiten. Denk aan een zwemparadijs, twee gewone zwembaden, een speeltuin en een zoutgrot waar je in kunt zitten. Vergeet niet de grote brasserie, waar je heerlijk kunt eten zonder dat je van het terrein af moet. Dit schattige vakantiehuisje heeft een veranda naar de tuin en een grote huiskamer met een open haard.

Verder is er een dakterras, waar je heerlijk kunt zonnen zonder gezien te worden. Let op, je kunt hier niet overnachten, maar aangezien Ommen een toeristentrekpleister is, zijn er in de buurt genoeg mogelijkheden om een nachtje te blijven slapen als je het laat wilt maken of geen zin hebt om een heel eind terug te rijden. Er is een bio-sauna met geur- en lichttherapie, een stoombad en een infrarood-sauna. Jammer genoeg moet je voor een Finse sauna elders zijn. Tegen vergoeding kun je hier lunchen, maar handdoeken en badjassen moet je zelf meenemen!

De Beerze Bultenbevindt zich hier

Het plaatsje Beerze

Deze sauna ligt in het piepkleine dorpje Beerze, wat maar 220 inwoners heeft en eigenlijk deel uitmaakt van Ommen, een stadje in de streek Salland.  De dichtstbijzijnde stad is Almelo, wat op twintig kilometer afstand ligt. Ommen is zeer natuurrijk door de ligging bij het Nationale Park de Sallandse Heuvelrug, en het landschap wordt gekenmerkt door bos, heide, zandverstuivingen en de rivier de Vecht met haar weidse uiterwaarden.

Bekijk de foto's van De Beerze Bulten

Almelo

Het stadje heeft 18.000 inwoners en werd in 1248 een Hanzestad, waardoor het een schilderachtig historisch centrum heeft. Het oudste gebouw is de Kerk, die middenin de binnenstad ligt en gebouwd is in het jaar 1150. De lokale keuken is bourgondisch en voor zo’n kleine stad heeft Ommen veel cultuur, met vier musea en een groot aantal ateliers. Imposant is het Kasteel Eerde, dat gebouwd is in 1715 en omgeven is door een gigantisch park in de stijl van de barok en verder zie je hier voornamelijk heel veel bos. Wil je toch wat cultuur opsnuiven of het uitgaansleven in, dan moet je in de steden Almelo of Zwolle zijn.


Adresgegevens De Beerze Bulten

Prive sauna De Beerze Bulten
 Kampweg 1
 7736 PK - Beerze

Overijssel, Nederland

Gratis naar deze sauna?

Doe mee aan onze maandelijkse acties. Deze maand win je een gratis saunabezoek voor 2 personen naar keuze uit meer dan 100+ privé sauna's op onze website!