Project Description

Privé-sauna Zo heerlijk rustig is geschikt voor twee personen en en zowel de service als de hygiëne zijn uitstekend. Parkeren doe je privé en gratis en je hebt een eigen ingang, dus het is honderd procent discreet. Heel geschikt dus voor een romantisch intermezzo met je partner, een nieuwe date of een avontuurlijk rendez-vous, want niemand hoeft bij deze sauna te weten wat je in je vrije tijd doet.Je wordt hier met alle gastvrijheid ontvangen en je wordt heemaal rondgeleid door het complex, waarbij je gastvrouw alles uitlegt en je ook al je vragen kunt stellen.

Wat kan je verder verwachten van Zo heerlijk rustig?

Er is een Finse sauna, een bubbelbad, een stortdouche, een relax-sofa en een kingsize bed . De ruimte is voorzien van airco en handdoeken, badjassen en verzorgingsproducten liggen gratis voor je klaar. Het enige wat je mee hoeft te nemen zijn je slippers! Er zijn een aantal leuke arrangementen, waaronder natuurlijk een romantisch arrangement, maar ook arrangementen met champagne, tapas of sushi, zodat je voor de innerlijke mens ook de deur niet uit hoeft, hoewel je natuurlijk ook het dorp in kan voor een hapje of uitwijken naar Utrecht, waar het wemelt van de eetcafé’s, eethuisjes en à la carte restaurants.

Hoe ziet de omgeving eruit?

Je zit middenin de bossen van het natuurgebied Nieuw-Wulven, met uitzicht op de omringende weiden die in de lente en de zomer bloeien in alle kleuren van de regenboog. Hier kun je heerlijk wandelen of fietsen in het dwaalbos, tussen de essen-bomen, en het boogbos, waar je voornamelijk oude eikenbomen tegenkomt, of je neemt het ervan met een picknick in de bosweiden.

  • Overnachten mogelijk!

  • Prachtig gelegen middenin de bossen

  • Alles ligt voor je klaar!

Meer informatie