Project Description

De Wellness Suite kun je met maximaal twee personen boeken en is voorzien van een Finse sauna, een stoombad, verschillende douches, een ligbad, een whirlpool en een kingsize bed. Verder vind je er een knusse zithoek met een open haard, twee flatscreen televisies, telefoon, een bluetooth audio voor je eigen muziek en het hele hotel is voorzien van airco. Het enige wat je zelf mee moet nemen, zijn handdoeken, badjassen en slippers, maar voor de rest is alles aanwezig.

Parkeren is gratis en op eigen terrein en je hoeft pas om 12.00 uur uit te checken, dus je kunt het lekker laat maken en toch een goede nachtrust hebben. Er is een speciaal arrangement voor je huwelijksnacht, dus als je binnenkort gaat trouwen, is dit je kans! Het eten is ook uitstekend geregeld bij deze Wellness Suite, met een à la carte restaurant, een ontbijtbuffet en een zondagse brunch, hoewel in Houten ook een bijzonder restaurant zit, namelijk het imposante Kasteel Heemstede uit de zeventiende eeuw, waar je zowel voor de lunch als het diner terecht kan.

wellness suite houten prive sauna
  • Overnachting!

  • Het is een hotel

  • Arrangementen!

Meer informatie
prive-sauna-wellness-suite-houten-nederland-3
prive-sauna-wellness-suite-houten-nederland-2
prive-sauna-wellness-suite-houten-nederland-2

Wat is er in de omgeving te doen van Wellness suite?

Zoals de naam al zegt is deze privé-sauna een suite in een hotel, in het dorp Houten, wat 14.000 inwoners heeft en ook al zo mooi gelegen is, nu in het oostelijke deel van natuurgebied Nieuw-Wulven, maar net zo dicht bij de stad Utrecht, waar je in tien minuten naartoe rijdt. Uiteraard kun je hier eten en overnachten, je bent tenslotte in een hotel.

Natuurgebied Nieuw-wulven heeft aan deze kant een wat ander aangezicht en is ook bedoeld voor recreatie. Behalve elzen en wilgen vind je hier vochtig drasbos en een grote waterplas, die in de zomer ideaal is voor een duik. Verder leven er veel bijzondere dieren, zoals allerlei vogels, zeldzame insecten en ringslangen. Ook dit gebied is al heel lang bewoond en er zijn veel archeologische vondsten gedaan, vanaf de bronstijd tot de Romeinen en de middeleeuwen.