Prive sauna Vitara

Prive sauna Vitara [Waarde]

Privé-sauna Vitara is niet zomaar een sauna, want het hele interieur bestaat uit houten kota’s! Deze worden al eeuwenlang in Finland gebouwd als tuinhuis, grill of sauna. Onze gebruikelijke houten sauna is afkomstig uit het Finland van zo’n duizend jaar geleden, dus je bent hier dan ook geheel in traditionele stijl! Let op, je kunt in Vitara niet met meer dan twee personen terecht. Verder heeft Vitara wel alles in huis voor een ongelooflijke authentieke wellness-ervaring.


Vitara bevindt zich hier

Van alle gemakken voorzien

Behalve een Finse sauna met opgieting is er een verwarmd buitenzwembad van 38 graden, een buitenjaccuzi van 37 graden, een douche-muur, een stortemmer, en een beschutte tuin met terras. De houten inrichting is bijzonder sfeervol en straalt knusheid en gezelligheid uit en de prijzen zijn inclusief badjassen, handdoeken en een lunch, het enige wat je zelf mee moet nemen zijn slippers. De drankjes uit de aanwezige minibar moet je wel betalen, behalve de eerste, want die is van het huis!


Bekijk de kamers van Vitara

Wil je jouw weekend spenderen in Zeeland?

Je kan gemakkelijk Vitara combineren met je weekend! Deze sauna kun je boeken in blokken van drie uur, met een maximum van twee blokken. Overnachten is ook mogelijk! Wil je liever ergens anders blijven slapen? Dan is het niet moeilijk om accommodatie te vinden in de omgeving en met name in Goes, wat op twaalf kilometer van het dorpje Waarde ligt. Een aanrader is het luxe hotel De Korenbeurs, wat gevestigd is in een monumentaal pand uit 1753. In Waarde is niet zoveel te doen, want er wonen maar zo’n 1400 mensen, maar Goes is een leuk middelgroot stadje met een intact historisch centrum, wat deels beschermd stadsgebied is. Alleen al een wandeling door de middeleeuwse straatjes met grachten en pleinen is de moeite van een bezoek waard!Adresgegevens prive sauna Vitara

Prive sauna Vitara

Meidoornweg 4,

4414 RL Waarde (Zeeland)

Nederland

Gratis naar deze sauna?

Doe mee aan onze maandelijkse acties. Deze maand win je een gratis saunabezoek voor 2 personen naar keuze uit meer dan 100+ privé sauna's op onze website!