Project Description

Privé-sauna De Thermen Bussloo is een luxe wellness-resort en hotel tegelijk. Het staat niet alleen voor hartverwarmende saunarituelen en verrassende belevenissen, maar heeft ook een heerlijk à la carte restaurant met gezond maar lekker voedsel om je bezoek compleet te maken. Verder is er een originele houtgestookte sauna met een stenen oven. Dit is een fenomeen wat uit het oude Rusland komt en daar een “banja”  wordt genoemd. Je kunt deze ook opgieten met water, waardoor je stoomvorming krijgt en en temperatuur snel stijgt. Als je echt van sauna’s houdt, moet je dit een keer geprobeerd hebben!

Iets bijzonders beleven?

Ook al zo bijzonder is de “floating room,” die in Amerika is uitgevonden. Het bestaat uit een licht- en geluidsdichte tank met zout water op lichaamstemperatuur, waarin je ronddrijft zonder enige prikkel van buitenaf, zelfs niet de zwaartekracht. Dit geeft het gevoel dat je nog in de baarmoeder zwemt en werkt extreem goed ter ontspanning. Ook een belevenis die je dus niet over moet slaan!

Alsof het allemaal nog niet genoeg is, kun je je ook in de authentieke hamam met stoombad helemaal traditioneel laten behandelen met een pakking, een massage en een scrubbing. Als je blijft overnachten, staat er ‘s ochtends een ontbijtbuffet voor je klaar. Ook zijn er verschillende arrangementen, zoals een B&B pakket, een Beauty Special, een Hotel Culinair arrangement en een After Work avond. Er is ruimte genoeg voor een feest en er is zelfs een speciaal arrangement voor een bijzonder  jubileum-cadeau!

prive-sauna-thermen-bussloo-1
  • Verschillende soorten sauna’s!

  • Floating room!

  • Meerdere arrangementen!

Boek nu
prive-sauna-thermen-bussloo-2
prive-sauna-thermen-bussloo-3
prive-sauna-thermen-bussloo-4