Project Description

Deze prachtig gelegen privé-sauna is een van de meest exclusieve privé-sauna’s in Nederland. Thermen 1001 ligt in het zuidoosten van het centrum, aan de oever van de Maas. Je kunt er niet overnachten, dus als je van buiten de stad komt of het laat wilt maken, moet je uitwijken naar een hotel of een B&B, maar daar zijn er genoeg van in Rotterdam, van het Hilton Hotel tot een simpele kamer met ontbijt. Voor het diner en de lunch kun je wel terecht in de sauna. Echter, het is niet toegestaan om zelf eten of drinken mee te brengen. Kinderen vanaf 12 jaar zijn welkom en er zijn een heleboel arrangementen, ook voor groepen. Je boekt hier voor minimaal anderhalf uur, maar in overleg kun je ook langer blijven. Er is plaats voor twee tot vijf personen. Let op, het dragen van badkleding is verplicht!

Thermen 1001 heeft alles wat je kan wensen!

Alles aanwezig van wat je van een moderne sauna verwacht. Thermen 1001 heeft een Finse sauna, een luxe traditionele hamam, een stoombad, een jacuzzi en een fraai ingerichte en comfortabele lounge. Daarnaast is er een originele waterpijp en je kunt ook een massage krijgen. Bij aankomst krijg je een drankje van het huis en word je helemaal rondgeleid, met uitgebreide uitleg over de faciliteiten en hoe je ze kunt gebruiken.

De innerlijke mens wordt hier niet vergeten, want de sauna heeft een à la carte restaurant en verder kun je je laten masseren. Extra’s zijn de zonnebank, een luxe fruitschaal met ijs, Mediterrane hapjes zoals inktvis en gepaneerde garnalen en een bittergarnituur. Er zijn twee speciale arrangementen, namelijk een traditionele hamam-behandeling, compleet met een zeezuit scrubbing, een oflijfzeep-massage en een modderbehandeling, en een romantisch arrangement, met een welkomstdrankje, vers fruit en een gratis scrubbing. Let op, handdoeken, badjassen, slippers en scrubzout zijn niet bij de prijs inbegrepen, dus die moet je zelf meenemen of ter plekke huren!

prive-sauna-thermen-1001-rotterdam-nederland-1
  • Meerdere arrangementen!

  • Waterpijp aanwezig!

  • Badkleding dragen verplicht!

  • Kinderen vanaf 12 jaar welkom!

Boek nu
prive-sauna-thermen-1001-rotterdam-nederland-4
prive-sauna-thermen-1001-rotterdam-nederland-2
prive-sauna-thermen-1001-rotterdam-nederland-3