Project Description

Spa Marsana is geschikt voor twee tot zes personen, dus je kan er gezellig met zijn tweeën op uit, maar ook een klein feestje vieren. De wellness omvat een ruime Finse sauna en een infrarood-sauna. Daarnaast bevat het ook nog een grote jacuzzi, een stoombad met eucalyptus-olie, een tweepersoons kruidenbad en een regendouche met scrubzout. Ten slot heeft deze prive sauna in Limburg nog een massagetoestel en een lounge met een open haard. Ook hier word je persoonlijk ontvangen met een uitgebreide rondleiding en uitleg, en je mag zelf een geurtje kiezen voor het kruidenbad. Badkleding is toegestaan bij Spa Marsana en er is ook een beschutte, comfortabele rookruimte, zodat je niet voor de deur in de regen hoeft te staan om te genieten van je sigaretje.

Extra’s

Spa Marsana heeft een minibar met fris, Cava en wijn. Je mag ook zelf eten en drinken meenemen, want er is een kitchenette en een koelkast. Verder is er een goede audio met Bluetooth, zodat je je eigen muziek kunt spelen. Je kunt een massage bijboeken en er zijn twee romantische arrangementen, “Special Moments” en “Message in a Bottle”. Beide helemaal aangekleed met rozenblaadjes en kaarslicht en natuurlijk een fles Cava of wijn naar keuze.

Meerssen

Meerssen is een dorpje met zo’n 6000 inwoners, gelegen in het Limburgse Heuvelland aan het dal van de rivieren de Geul en de Maas. Dit gehuchtje ligt twintig kilometer ten zuiden van Sittard. Het is bijzonder oud en er werd hier al gebouwd door de Romeinen, meer dan tweeduizend jaar geleden. De Geul is een meanderende rivier die de snelste stroming in heel Nederland heeft en het dal ervan is op dit punt een natuurgebied. Het natuurgebied heeft bloeiende graslanden en beboste hellingen, waar veel interessante flora en fauna te vinden is. In Spa Marsana kun je niet overnachten. Als je van ver komt of het laat wilt maken, of een hele wellness-vakantie wilt houden, kun je in Meerssen terecht in de romantisch Loft 29 of het hotel Het Verdrag van Meerssen.