Prive sauna Schanullieke

Privé sauna Schanullieke [Vorselaar]

Schanullieke in de buurt van Hamme is eigenlijk een luxe B&B, met een suite en een loft die als privé-sauna zijn ingericht. Er kunnen twee tot zes mensen verblijven en overnachten. Verder is de locatie is prachtig, aan de dijken van de Schelde tussen het akkerland en de beukenbossen. Hier ben je er zeker van dat je niet wordt gestoord! Ook is de omgeving is stil en rustig, wat een verademing is als je in de drukke stad woont. De wellness faciliteiten zijn bijzonder compleet, maar ze zijn wel allemaal buiten, in de afgeschermde tuin tussen de bomen. Daar vind je een echte Finse houten barrelsauna, een infrarood-sauna, een jacuzzi, een zwemspa, een hamam met aromatherapie, een dompelbad, een stortdouche, een buitendouche, een inloopdouche, een watermassagebed en een lounge.


Schanullieke bevindt zich hier

Oneindige faciliteiten bij Schanullieke

Binnen is alles voorzien van airco en er is zelfs een bar, dus dit is een leuke plek voor een feest. Badjassen en handdoeken zijn gratis, je kunt een massage boeken en er is een fitnessruimte, maar het is niet toegestaan om zelf eten mee te nemen en het dragen van badkleding in de sauna is ook niet gewenst. Schanullieke is nu wat je noemt een echte ouderwetse sauna!


Bekijk de kamers van Schanullieke

Adresgegevens privé sauna Schanullieke

Privé sauna Schanullieke

Calleboutstraat 9

2890 Sint-Amands, Antwerpen

België

Gratis naar deze sauna?

Doe mee aan onze maandelijkse acties. Deze maand win je een gratis saunabezoek voor 2 personen naar keuze uit meer dan 100+ privé sauna's op onze website!