Project Description

Pur Sang Wellness is een luxe en zeer complete privé-sauna ligt aan de rand van het Stadspark. Dit ligt net noordelijk van het centrum van Eindhoven. Prive sauna Pur Sang is geschikt voor twee personen en je kunt hem boeken in blokken van 1,5 tot 3 uur, maar overnachten is niet mogelijk. Voor een overnachting moet je de stad in, waar het natuurlijk wemelt van de B&B’s en hotels. De wellness bij Privé-sauna Pur Sang omvat een Finse sauna met lichttherapie, een whirlpool met lichttherapie en een stoombad. Daarnaast is er een regendouche, een stortdouche en een lounge met een comfortabel en gigantisch groot rond bed. Dit is echt het perfecte huwelijkscadeau!

Alles ligt klaar

De hele ruimte is voorzien van airco, je mag je eigen muziek afspelen en handdoeken en badjassen zijn van het huis.  Het enige wat je zelf mee hoeft te brengen zijn je slippers, die je eventueel ook nog ter plekke kunt huren. De ingang is aan de achterkant, zodat je makkelijk ongezien kunt parkeren en niemand hoeft te weten wat je allemaal doet in je vrije tijd.

Extra’s van Pur Sang

Naast de wellness kun je bij Pur Sang ook allerlei extra’s boeken. Het romantische arrangement springt er echt uit en is beter verzorgd dan bij de meeste sauna’s, die alleen met rozenblaadjes en kaarsjes werken. Bij Pur Sang word je als verliefd stel helemaal in de watten gelegd, met een hart van kaarsjes rond het Kingsize bed en op de rand van de whirlpool, echte rozen en een romantisch dienblad met bonbons en gelukskoekjes. Het verjaardagsarrangement is wat minder uitgebreid, maar je kunt wel allerlei extra’s bestellen, zoals een luxe kaasplank, verschillende snacks, een fles champagne, een schaal vers fruit en een maaltijdsalade. De innerlijke mens wordt hier dus niet vergeten!