Privésauna ruimte

Privé jacuzzi

Secretroof

Privé sauna Secret roof [Gennep]

Als je op zoek bent naar een ontspannende en luxe ervaring, dan is privé sauna Secret roof in Gennep een echte aanrader. Uitkijkend over een ooievaarsnest staat deze bijzondere privé sauna centraal, in het typische historische deel van de vestingstad. De Privé sauna ligt verstopt tussen de daken, vandaar de naam Secret roof.

De privé sauna Secret roof is onlangs gerealiseerd. De privé sauna is kleinschalig, gezellig en betaalbaar.  De privé sauna heeft een binnen en buiten gedeelte, waar je helemaal tot rust kan komen. In het binnengedeelte is het mogelijk om helemaal te ontspannen en een drankje te doen. Er zijn ook relax bedden waar je rustig op kan liggen en ontspannen. In het buitengedeelte is er een grote hot tub en een barrel sauna voor 4 personen. Verder heb je een royale zithoek, ligstoelen en een buitenkeuken. Bij het huren van de privé sauna is de mogelijkheid aanwezig om arrangementen toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan hapjes en drankjes. Alles is bespreekbaar! 

Voor een gezellig praatje is de eigenares aanwezig met 15 jaar ervaring in het toerisme, die kan je alles vertellen over de hotspots in de omgeving. Zit je daar niet op te wachten? Dat is prima, digitale entree is mogelijk mits je liever geen contact wil.

De privésauna is ook te combineren met een overnachting. Verder is het ook mogelijk om een à la carte driegangendiner bij een restaurant naast de privésauna te combineren. Zo kan je genieten van een full experience.

Privé sauna Secret roof bevindt zich hier

B&B de Kruidenier

Met uitzicht over een ooievaarsnest staat deze bijzondere B&B centraal, in het typische historische deel van de vestingstad. De B&B de Kruidenier is de overnachtingsmogelijkheid die privé sauna Secret roof biedt. De B&B is gevestigd in een oude kruidenierswinkel die dienst doet als receptie en  ontbijt serveert. Een biologisch ontbijt zorgt voor een gezonde en frisse start van de dag en kan op een vast tijdstip ook buiten of op de kamer geserveerd worden. B&B De Kruidenier heeft twee kamers en  vier bedden. Er is plaats voor vier personen. De B&B biedt veganistisch/glutenvrij/biologisch ontbijt, lunch en diner. Daarnaast is er gratis wifi, eigen toilet/douche, eigen ingang en balkon/terras/tuin. Tot de faciliteiten behoren wasmachine, droger, koffie/thee, gratis parkeren en beddengoed. De kamers  zijn rustig, stil, charmant en veel goedkoper dan hotels.

Gennep

het stadhuis en de indrukwekkende Martinusoren, de protestantse kerk en het Petershuis. Vooral voor museumliefhebbers is de Museum Petershuis niet te missen. Mooie straatjes, gezellige cafés en een leuk winkelcentrum maken Gennep een bezoek waard. 

 

 Ook voor culturele evenementen zit je goed. Gennep heeft een rijk artistiek en keramisch verleden uit vroegere tijden en dat is nog duidelijk zichtbaar.  Daarom laat het bijzondere fietspad van Keramiek een stukje Gennepse geschiedenis zien. 

 Gennep is een mooi startpunt voor vele andere fietsroutes. Maar als je wilt wandelen, zijn er ook verschillende mooie paden. Hiervoor kan je  terecht bij de VVV van het oude gemeentehuis. 

 Als kleine stad heeft Gennep veel te bieden.

Contactgegevens Privé sauna Secretroof

Secret roof
Markt 12
6591BZ Gennep

Gratis naar deze sauna?

Doe mee aan onze maandelijkse acties. Deze maand win je een gratis saunabezoek voor 2 personen naar keuze uit meer dan 100+ privé sauna's op onze website!