Project Description

Deze sauna ligt aan de rand van het middeleeuwse stadje Tiel, middenin de Betuwse natuur en ingeklemd tussen drie waterwegen, de Waal, de Linge en het Amsterdam-Rijnkanaal. Hij is zeer goed te bereiken, zowel met de auto als met het OV. Er is een groot parkeerterrein en er rijdt regelmatig een bus, dus het is vijf minuten lopen en je bent er!

Privé-sauna Tiel is zeer discreet en je hebt een eigen ingang in dit knusse wellness-paradijsje. Ook kun je blijven slapen, wat handig is als je buiten de stad woont. Er is een groot tweepersoonsbed en een sfeervolle lounge, en de drankjes zijn bij de prijs inbegrepen. Ook handdoeken en badjassen liggen gratis voor je klaar.  

  • Makkelijk bereikbaar!

  • Overnachten mogelijk!

  • Drankjes inbegrepen

Boek nu

Het wellness gedeelte

In het wellness-gedeelte vind je een Finse sauna die je ook kan opgieten met water, zodat hij nog heter wordt. De sauna wordt namelijk op de traditionele manier verwarmd met stenen, iets wat je bijna nergens meer ziet, en als je daar water overheen gooit, krijg je een heleboel stoomvorming. Dit is echt iets voor de trouwe saunabezoeker en behalve de sauna is er alleen een jacuzzi en natuurlijke een ruime, ijskoude douche om af te koelen. Er is een minibar en een goede audio, waar je je eigen muziek kunt afspelen.