Prive sauna Haaksbergen

Prive sauna Haaksbergen [Haaksbergen]

Privé-sauna Haaksbergen is een oase van rust tussen de bomen en het complex is gevestigd in een schattige cottage met een knusse, gezellige inrichting. Hier voel je je meteen thuis! Er is een Finse sauna voor vijf personen, een al even grote jacuzzi, een ruime infrarood-sauna, een massagedouche, een dubbel toilet, twee slaapkamers met kingsize tweepersoonsbedden, een woonkamer met een open haard en een enorme tuin met een echt natuurzwembad! Je bent hier echt helemaal op jezelf, want in de zeer complete keuken kun je ook koken, dus zelfs voor het diner hoef je de deur niet uit. Je kunt natuurlijk ook wat bestellen en in Enschede zijn tientallen eethuisjes, café’s met een daghap, culinaire restaurants, pizzeria’s en noem maar op. Badjassen zijn hier verplicht, maar die liggen gratis voor je klaar, net als de slippers en de handdoeken!


Prive sauna Haaksbergen bevindt zich hier

Bekijk de kamers van Prive sauna Haaksbergen

De ligging

Onder de rook van de stad Enschede, in het oosten van Overijssel, ligt deze privé-sauna in het bos, waar je met vijf personen terecht kunt en waar je ook kunt overnachten. In de moderne en luxe bungalow vind je alles om even tot rust te komen, weg van je drukke werk, je studie en de hectiek van de stad. Haaksbergen is een klein stadje in het uiterste zuidoosten van Overijssel,  wat 12 kilometer van Enschede ligt, aan de rand van de grens met Duitsland. De omgeving hier kenmerkt zich door beeklandschap, zandgebied en naaldbos en de sauna ligt dus verstopt tussen de dennen.

In de stad vind je een groot park, het Park Scholtenhagen, waar van alles te doen is op het gebied van sport, kunst en eten en drinken rond de grote vijver in het midden van het park. Verder zijn er zes restaurants, drie kroegen en een theater, De Kappen, dus het uitgaansleven is hier niet uitgebreid, daarvoor moet je in de studentenstad Enschede zijn.

Wat is er te zien in Enschede?

Enschede is de grootste stad in Overijssel en bestaat al sinds de vroege middeleeuwen. In het jaar 1300 kreeg de plaats stadsrechten en werden er twee grachtengordels en twee poorten gebouwd, die helaas de bombardementen in de Tweede Wereldoorlog niet hebben overleefd.  Beken doorkruisen de stad en er zijn vijf parken binnen de stadsgrenzen. Je vindt hier ook een overvloed aan landgoederen met mooie parken en tuinen, het zijn er maar liefst negen en ze zijn van alle tijdperken en bouwstijlen. Met een universiteit en een kunstacademie is Enschede een echte studentenstad en er is veel te doen.

Voor theater en muziek moet je bij het Nationaal Muziekkwartier zijn, wat zowel theater, opera, orkesten als popconcerten aanbiedt en ook als conservatorium dient. Voor beeldende kunst is vooral het Concordia Centrum interessant, want dit complex herbergt verschillende musea, een tiental expositieruimtes en acht galeries.

De avond in Enschede spenderen

Uitgaan in Enschede is een belevenis, of je nou naar de kroeg wilt of uit eten, er is keus te over. Opvallend is het grote aantal biologische en vegetarische eettentjes, maar je kunt in Enschede ook terecht voor een driegangendiner met een verse biefstuk. In en rond het centrum bevinden zich ruim veertig kroegen, cafés en nachtclubs, waar vaak live muziek wordt gespeeld, want Enschede heeft een levendige muziekscene en er zijn veel lokale bands. Het summum is het poppodium Atak, wat aan 1200 mensen plaats kan bieden en een zeer gevarieerd aanbod heeft.


Adresgegevens Prive sauna Haaksbergen 

Prive sauna Haaksbergen 

Scholtenhagenweg 42-46
7481 VP Haaksbergen

Overijssel, Nederland

Gratis naar deze sauna?

Doe mee aan onze maandelijkse acties. Deze maand win je een gratis saunabezoek voor 2 personen naar keuze uit meer dan 100+ privé sauna's op onze website!