Prive sauna Bada Haarlem

Prive sauna Bada [Haarlem]

Deze sauna in het hartje van Haarlem bestaat uit drie units en je kunt er per unit met twee personen terecht, tot maximaal vijf uur. Let op, je kunt er niet overnachten.en ook geen feesten geven! Dit is meer iets voor een romantisch rendez-vous, een intiem uitje op je  trouwdag of een paar uur chillen met je geliefde. Haarlem is een schattig historisch stadje, gelegen bij het nationale park de Zuid-Kennemerlanden in Noord-Holland, een prachtig bos- en duingebied, en niet ver van het strand en het recreatiegebied Spaarnwoude.


Prive sauna Badabevindt zich hier

Wat kan je verwachten bij Prive-sauna Bada

Privé-sauna Bada ligt precies in het midden van al dit moois, aan de rand van het park het Sloterbos, een oase van groen in hartje stad. Alledrie de units hebben ongeveer dezelfde opzet, met een Finse sauna, een  infrarood-sauna, een jacuzzi met lichttherapie, een stoombad met licht- en aromatherapie, een klassieke regendouche, en een lounge met een Kingsize bed, een realaxsofa en een 3D-televisie. Er zijn wel wat verschillen; zo heeft Bada 1 geen Finse sauna en Bada 3 geen infrarood-sauna, en verder heeft Bada 2 een heel mooi interieur in art deco stijl met echte Chesterfield stoelen. Je kunt alledrie de sauna’s boeken vanaf 2,5 uur en tot maximaal vijf uur. Om de hoek heb je een Chinees restaurant, dus als je lekker wilt eten voor of na je saunabezoek, hoef je maar twee minuten te lopen! Het is overigens geen goed idee om zwaar te tafelen voordat je naar de sauna gaat, dus je moet het bij iets lichts houden, zoals bijvoorbeeld vis, een rijstmaaltijd of een pastasalade. Overnachten kan bij een van de tientallen B&B’s en hotels in de buurt, want je zit hier middenin het centrum, dus er is keuze genoeg en je kunt er lopend naartoe.


Bada Unit 1

Bada Unit 2

Bada Unit 3

Geschiedenis van Haarlem

De eerste schriftelijke bron die de stad noemt, is uit de tiende eeuw en Haarlem kreeg stadsrechten in 1245. Het centrum is dus heel oud en heeft de Tweede Wereldoorlog overleefd, en een wandeling door de binnenstad is zeker de moeite waard. Sinds 1990 heeft Haarlem dan ook een beschermd stadsgezicht. Met bijna 1200 rijksmonumenten kijk je hier je ogen uit en er zijn ook nog enkele tientallen hofjes bewaard gebleven. Het belangrijkste gebouw is de Grote Kerk, die stamt uit 1370 en midden in de stad ligt, op de Oude Markt, waar je ook de meeste winkels en uitgaansgelegenheden vindt. Het wemelt hier van de terrasjes, chique lunchrooms met een High Tea, trendy koffiebars, wijnlokalen, cocktailbars en kroegen. Ook culinair is het in Haarlem genieten, want het aanbod is heel groot en gevarieerd en er zijn zelfs twee restaurants met een Michelin-ster.

Aangezien Haarlem in het verleden een belangrijke schilders stad was, zijn er veel musea voor beeldende kunst en met name het Frans Hals Museum, genoemd naar de befaamde Nederlandse schilder, is interessant. Verder zijn  er een poppodium, het Patronaat, een Pathé bioscoop en twee theaters, waaronder de Stadsschouwburg.


Adresggevens Prive-sauna Bada

Prive-sauna Bada

Plesmanplein 4, 2024 HT Haarlem

Noord-Holland , Nederland

Gratis naar deze sauna?

Doe mee aan onze maandelijkse acties. Deze maand win je een gratis saunabezoek voor 2 personen naar keuze uit meer dan 100+ privé sauna's op onze website!