Mist City Spa Tilburg

Misty City Spa [Tilburg]

Deze wellness-oase, in aardse kleurstellingen ingericht, ligt midden in de stad en biedt plaats aan wel tien personen! Dit is de perfecte plek om je verjaardag eens anders te vieren, een vrijgezellenfeest te houden of met het hele gezin, plus aanhang, op stap te gaan.

Misty City Spabevindt zich hier

Wat kan je verwachten?

Je kunt hier niet overnachten, maar als je het laat wilt maken, is een hotel snel te vinden in hartje Tilburg. Wanneer dit niet lukt, dan kan je altijd uitwijken naar een andere stad in Noord-Brabant. Misty City heeft niet alleen een Finse sauna met uitzicht op de patio, waar een jacuzzi staat, maar ook een stoombad waar je met kleurverlichting en aroma’s kunt spelen. Hiernaast is er een infrarood-zone, een regendouche, een Loungebed met flatscreen, een design-haard, en zelfs een echte bar! Er zijn verschillende arrangementen mogelijk, ook voor groepen! Maar het mooiste is wel het My Sweet Valentine pakket, met overal kaarsjes, rozenblaadjes, een duomassage, lekker vers fruit en natuurlijk een fles champagne.

Bekijk de kamers van Misty City Spa

Adresgegevens Misty City Spa

Prive sauna Misty City Spa

Groenstraat 102, 5021 EN Tilburg

Noord-Brabant, Nederlamd

Gratis naar deze sauna?

Doe mee aan onze maandelijkse acties. Deze maand win je een gratis saunabezoek voor 2 personen naar keuze uit meer dan 100+ privé sauna's op onze website!