Project Description

Privé-sauna Leeghof vind je in Oost-Vlaanderen, België. Deze privé sauna is een oase van rust en sereniteit vergeleken met de drukke stad. Dit is dus de perfecte plek om te onthaasten van je hectische week! Er zijn enorm veel faciliteiten en het pand is modern en strak ingericht, maar wel met de originele houten vloeren, wat voor een bijzondere sfeer zorgt. Je kunt hier overnachten in een van de slaapsuites, waarbij je een uitgebreid ontbijt geserveerd krijgt en je pas om 13.00 uur hoeft uit te checken, zodat je het ‘s avonds lekker laat kan maken en toch aan je slaap komt. Bijzonder is de originele Finse “kelo,” een echte traditionele houtgestookte  buitensauna met opgietingen.

Maar je vindt hier ook een infrarood-sauna, een stoombad, voetenbaden en een relaxruimte met een dubbele ligstoel. Buiten op het afgeschermde privé-terrein komt er nog meer bij, namelijk een overdekte whirlpool, een doorloopbad, een stortdouche, twee terrassen en zelfs een verwarmd zwembad. Badjassen en handdoeken liggen gratis voor je klaar en scrubzout is ook in de prijs inbegrepen.

Wil je wat extra’s?

Het is mogelijk om tegen een meerprijs een fles Cava, wijn of champagne bestellen, een aperitiefbord, een fruitbord met acht soorten seizoensfruit, een ontbijt en een luxe kaasplankje. Helaas is dineren niet mogelijk bij Leeghof, maar dat is geen probleem! Je kan gemakkelijk te recht in Boekhoute of Terneuzen. Kortom, alles is mogelijk in Boekhoute!

Wat heeft Boekhoute te bieden?

Boekhoute is een vissersdorpje met maar 2000 inwoners, maar Terneuzen is een bruisende stad met 25.000 inwoners. Terneuzen vervult een regiofunctie voor de omgeving, met een ziekenhuis, een theater, een podium, een zwembad, veel winkels en winkelcentra en een bioscoop.

Op cultureel gebied springt Terneuzen er niet echt uit. Hoewel er wel twee theaters zijn en twee bioscopen, is er slechts een museum, het Schoolmuseum. Wel is er een uitgebreid uitgaansleven en je kunt er goed eten, vooral in het centrum en aan de Boulevard. Het Strandpaviljoen mogen we natuurlijk niet onvermeld laten en verder zijn er in het centrum tientallen kroegen, barretjes en eetcafé’s. Een leuk bruin café is Café Wilhelmina, voor de feestbeesten en nachtbrakers is Café vuuv voor twaalf het summum en als je wilt dansen, moet je bij Danceclub Q. zijn. Verder zijn er twee grote discotheken en kent Terneuzen bijna zestig eetgelegenheden, waar natuurlijk veel vis op het menu staat. Wat je ook gaat doen, je gaat je zeker vermaken!

leeghof-prive-sauna-boekhoute-belgie-1-2
  • Overnachten mogelijk!

  • Kelo sauna & infrarood-sauna!

  • Zwembad!

Meer informatie
leeghof-prive-sauna-boekhoute-belgie-2-1
leeghof-prive-sauna-boekhoute-belgie-4-1
leeghof-prive-sauna-boekhoute-belgie-3-1