Prive Sauna Lakonia

Prive sauna Lakonia [Berghem]

Lakonia ligt in een buitenwijk van Antwerpen, in België. Deze prive sauna heeft een heel bijzonder ontwerp in de vorm van drie eilanden met rotsen en palmbomen. Je kunt er met maar liefst twintig mensen terecht, dus het is volmaakt voor een feest. Jammer genoeg kan je er niet overnachten, maar in het centrum is dit wel mogelijk!

Lakoniabevindt zich hier:

Oneindige opties bij Lakonia

Je kunt hier boeken in tijdsblokken van minstens twee uur, maar eventueel ook langer. Je hebt de beschikking over een Finse sauna, een infrarood-sauna, een Turks stoombad, een stortemmer, een whirlpool van dertig graden buiten, een tuin met terras en asbak, een dakterras, een groot zwembad met een glijbaan en een zwemspa. In het zwembad kun je aan aquarobics doen onder leiding van een trainer. Ook als je een feestje hebt, ben je altijd welkom. Er zijn arrangementen voor je vrijgezellenfeest, je verjaardag en voor een beachparty, maar deze plek is geschikt voor iedere gelegenheid, dus feesten maar!Bekijk de kamers van Prive Sauna Lakonia

Adresgegevens Privé-sauna Lakonia

Privé Sauna Lakonia

Rooiplein 2

2600 Antwerpen,

België, Antwerpen

Gratis naar deze sauna?

Doe mee aan onze maandelijkse acties. Deze maand win je een gratis saunabezoek voor 2 personen naar keuze uit meer dan 100+ privé sauna's op onze website!