La Vida Schiedam

La Vida [Schiedam]

De wellness bij prive sauna La Vida bestaat uit een Finse opgiet-sauna, een stoombad en een hamam. Daarnaast heeft deze sauna in Schiedam een zeer ruime jacuzzi met jetstream, een regendouche en een stortdouche. Ook heeft La Vida een lounge met een open haard, een flatscreen televisie met Netflix. Voor muziek is er goede audio, waar je je eigen muziek op kunt afspelen. De slaapkamer is voorzien van een Kingsize boxpring en kijkt uit op de mooie tuin en het terras. Verder is er een rookgedeelte, zodat je niet buiten in de regen je sigaretje hoeft te roken.

La Vida bevindt zich hier

La Via is zeer flexibel

De sauna is 24/7 geopend en makkelijk te bereiken, want er is een metrostation om de hoek. Ook is er een parkeerterrein op een afstand van vijf minuten lopen, waar je altijd gratis met je auto terecht kunt. De hele ruimte is voorzien van airco en je hebt een eigen ingang. Je kan jezelf inchecken, zodat je het net zo laat kan maken als je wilt. Verder is alles hier gratis, behalve de drankjes uit de minibar. Handdoeken, badjassen, slippers en scrubzout hoef je dus niet mee te nemen, want die zijn bij La Vida van het huis!


Verschillende kamers van La Vida

Schiedam

Schiedam is een  stad met 80.000 inwoners binnen de ring van Rotterdam, op ongeveer 6 kilometer rijden ten westen van het centrum. Hier is de middeleeuwse binnenstad wel bewaard gebleven, dus het is een charmant en pittoresk stadje, wat uitnodigt tot een wandeling. De stad is beroemd om haar jeneverproductie en er is dan ook een Jenevermuseum. Het Stedelijk Museum heeft een grote collectie Cobra-kunst en er wonen en werken veel kunstenaars in de stad. Verder is er een theater, een filmhuis  en een van de oudste gymnasia in Nederland, die in 1346 is opgericht.

La Vida

Prive sauna La Vida in Schiedam is een spiksplinternieuwe wellness-plek. Deze biedt aan twee tot zes personen plaats. Je wordt bijna overspoeld wordt met luxe en comfort. Ook kun je er overnachten, wat handig is als je ver weg woont of geen zin hebt om in het drukke verkeer terug te rijden. Nog leuker is natuurlijk om er een weekendje van te maken, je zit zo in Rotterdam. Bovendien is Schiedam ook een charmant plaatsje met de vele oude molens en de historische bouw.

Adresgegevens La Vida

La Vida

Rotterdamsedijk 255 a, 3112 AL

Schiedam (Zuid-Holland)

Nederland

Gratis naar deze sauna?

Doe mee aan onze maandelijkse acties. Deze maand win je een gratis saunabezoek voor 2 personen naar keuze uit meer dan 100+ privé sauna's op onze website!