Project Description

Deze sauna is een oase van rust en privacy met alle faciliteiten van een moderne sauna. Het is kleinschalig opgezet, zodat er een sfeer hangt van veiligheid en geborgenheid. Er is plaats voor twee tot vier personen en je kunt er terecht in tijdsblokken van twee uur. Je kunt er alleen niet overnachten, dus als je van ver komt of het laat wilt maken, moet je uitwijken naar Rotterdam. Rotterdam ligt op twintig kilometer afstand ligt en waar accommodatie in alle prijsklassen te over is Zevenhuizen is een dorp ten noorden van Rotterdam met 7.000 inwoners, wat oorspronkelijk een onbewoonbaar moerasgebied was, maar later is ingepolderd en ontgonnen.

Wat kan je verwachten van het Rijk?

Privé-sauna het Rijk is dus ideaal als je even wilt ontsnappen uit de hectiek van de stad en rust zoekt in de natuur, want het is hier aangenaam toeven tussen de polders, de meren en de bomen. Je wordt er ook gastvrij ontvangen, met een rondleiding door het pand en uitgebreide uitleg over de faciliteiten. Er is hier een Finse sauna, een stoombad, een warm voetenbad, een dompelbad, een echte originele stortdouche, een hemeldouche, een afkoeldouche, een relaxgedeelte met een sterrenhemel en een buitenzitje in de beschutte tuin.

Het enige wat hier ontbreekt, is een bubbelbad of jacuzzi, maar voor de rest is dit een super-sauna. Het is er verder bijzonder hygiënisch en handdoeken en badjassen liggen gratis voor je klaar, alleen je slippers moet je zelf meenemen. Er is een goede audio en home cinema en je mag je eigen muziek of Dvd’s meenemen. Kinderen zijn welkom, dus je kunt er met het hele gezin naartoe, zolang je maar niet met meer dan vier personen bent. Voor een romantisch rendez-vous, je trouwdag of een dagje chillen met je partner is deze sauna perfect en je kunt er na het badderen ook nog een gezellige avond van maken in Rotterdam!

sauna-het-rijk-zevenhuizen-1
  • Oase van privacy

  • Kinderen welkom!

  • Je kan eigen muziek opzetten!

Boek nu