Even Wellness Waalre

Heerlijke Wellness [Eindhoven]

Heerlijke Wellness is exclusieve sauna voor twee. De prive sauna ligt in hartje van Eindhoven en bestaat uit een stijlvol en luxueus ingerichte wellness-suite. Dit romantische plekje is ideaal voor jong verliefden. Maar ook voor stellen die wat quality time met hun partner willen doorbrengen of als je je huwelijksdag wilt vieren. Misschien wel een avontuurtje met een tikkeltje wellness, dat kan ook bij Heerlijke Wellness. Want bij deze sauna ben je van discretie honderd procent verzekerd.

Heerlijke Wellness aanbod

Er is bijvoorbeld een Finse sauna met kleurentherapie, een jacuzzi en een stoombad. Daarnaast is er een bijzondere Balinese loungebank en een Kingsize bed. Als je van ver komt of geen zin hebt om terug te rijden, kun je er ook blijven slapen. Ideaal dus voor een weekendje weg of een stedentripje, met Heerlijke Wellness als uitvalsbasis voor wat in Eindhoven nog meer allemaal te doen is. De suite ligt namelijk in een zogenaamd Love Hotel, een fenomeen wat ook steeds bekender wordt, maar voornamelijk in het buitenland. Als je wilt, kun je er een hele wellness vakantie van maken, want je bent van alle gemakken voorzien!

Maar wat is een privé-sauna?

Misschien denk je nu aan een verkapt bordeel, een plek waar homoseksuelen elkaar ontmoeten of een cabine die in je huis kan installeren. Daar hebben we het echter allemaal niet over. Een privé-sauna is simpelweg een wellnesscomplex met een sauna die je helemaal voor jezelf en je eigen selecte gezelschap afhuurt. Dus zonder andere mensen erbij en in alle privacy. In Eindhoven zit je goed als je dit eens wilt proberen, want er zijn maar liefst vier in de stad en de directe omgeving. Je hebt het voor het kiezen, met bijvoorbeeld Heerlijke Wellness. In Noord-Brabant heb je echter nog veel meer sauna’s, laat staan in Nederland! Bekijk deze ook eens.

Gratis naar deze sauna?

Doe mee aan onze maandelijkse acties. Deze maand win je een gratis saunabezoek voor 2 personen naar keuze uit meer dan 100+ privé sauna's op onze website!