Project Description

Privé-sauna Even Wellness is geschikt voor twee personen en je kunt er ook overnachten. Hierdoor kun je het zo laat kunt maken als je wilt, want je hoeft pas aan het einde van de ochtend uit te checken. De sauna is goed te bereiken, zowel met de auto als met het OV en heeft service en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Je zult dus hartelijk verwelkomd worden en als je wilt, kun je ook een rondleiding krijgen. Hierbij alles wordt uitgelegd over saunabezoek en het gebruik van de faciliteiten. Parkeren is gratis en privé en er is een beschutte patio, zodat je ook lekker buiten kan zitten. De wellness bestaat uit een Finse sauna met kleurentherapie en een stoombad met aroma naar keuze. Bovendien is er een jacuzzi met sterrenhemel, een stortdouche, een regendouche en een lounge met een Kingsize loungebed. De hele ruimte is voorzien van airco en er is een comfortabele rookkamer. Waardoor je niet buiten in de kou hoeft te staan om te genieten van je after-sauna sigaretje.

Extra’s van Even Wellness

Er zijn verder een heleboel extra’s en arrangementen. Om te beginnen een romantisch arrangement met bloemen en kaarsjes, maar je kunt ook kiezen voor het arrangement Spanish Delight. Dit is een arrangement met een complete tafel met tapas en wijn. Daarnaast heb je nog het arrangement Verboden Vrucht, met vers vruchtensap, een fruitschaal en een fles wijn. Dan is er ook nog het arrangement Enjoy, waarbij je kunt genieten van overheerlijke, vers bereide Japanse sushi en een fles wijn. Extra’s die je kunt boeken zijn een fles champagne, een fles wijn en een bittergarnituur. Kortom, bij Even Wellness is overal aan gedacht voor een onvergetelijk verblijf.

Waalre

Waalre is een oud kerkdorp en een gemeente met 17.000 inwoners, die grenst aan het stadsgebied van Eindhoven, op een afstand van zo’n tien minuten rijden. De natuur is hier prachtig, in de idyllische vallei van het riviertje de Dommel. Op een steenworp afstand van het natuurgebied Het Tongelreepdal. Dit beekdal-landschap kenmerkt zich door meanderend water, steile hellingen, bos, heide. Maar ook een ongeloofllijke bloemenpracht in de zomer. In de plaats zelf zie je tevens opvallend veel groen, wat aanleiding heeft gegeven tot de benaming “Waalre Groenfontein.” Van het oude dorp is weinig over en de meeste inwoners van Waalre zijn forensen, vooral mensen die in Eindhoven werken.