Prive sauna Du Sahara

Prive sauna Du Sahara [Amsterdam]


Ten westen van het centrum van Amsterdam, vlakbij het uitgaanscentrum het Leidseplein, met al zijn theaters, bioscopen, terrassen, restaurantjes, muziekcentra, kroegen, nachtclubs en discotheken, vind je Privé Spa Du Sahara. Ook ben je van hieruit zó in het Museumkwartier, waar het Stedelijk  Museum, het Rijksmuseum, het van Gogh Museum en het Concertgebouw allemaal op een kluitje liggen. Jammer genoeg kun je bij geen van de sauna’s overnachten, dus een stedentrip met een wellness-tintje zit er niet in, tenzij je een hotel of B&B boekt, die natuurlijk in deze toeristische stad niet zo moeilijk te vinden zijn, of je nu naar het mondaine Hilton wilt of naar een jeugdherberg, Amsterdam heeft het allemaal! Du Sahara is de grootste privé-sauna in heel Nederland, met een capaciteit van wel 25 mensen, en biedt dé wellness sensatie van Noord-Holland. Du Sahara zorgt voor de perfecte combinatie van sfeer, faciliteiten en ambiance. Dit is wat je noemt een topper! Je kunt hier terecht met wel 25 personen en alles is erop gericht om even weg te zijn uit de hectiek van de stad en alles helemaal los te kunnen laten, omringd door echte oosterse gastvrijheid en sfeer.


Du Saharabevindt zich hier

Welke faciliteiten zijn er?

De sauna is van binnen een lust voor het oog, met prachtige Arabische ornamenten en heel veel mozaïek in de wellness. Er is een zogenaamde droge hamam, die volgens het Finse principe met verwarmd steen werkt, een natte hamam, ofwel een Turks stoombad, een traditioneel dompelbad van zes graden om af te koelen, een belevingsdouche met een regendouche en een stortemmer, een jacuzzi met ontelbare jets die geschikt is voor wel vijf personen, een zonnebank, en in het souterrain een enorme lounge met relax-sofa’s en zithoekjes. Voor handdoeken, badjassen en slippers wordt gezorgd, dus je hoeft niets mee te nemen en voor de heerlijke muntthee hoef je ook niet te betalen. Verder kun je hier een groot aantal behandelingen laten doen, zoals een modderbehandeling, een scrubbing met zeezout, een massage met echte zwarte zeep, een peeling met honing, een massage met aromatische olie of een heuse chocoladebehandeling.  Hier komen alle badculturen in de wereld samen en zoals de eigenaren zeggen: “ontspannen is niet het doel, maar het middel.”


Bekijk de kamers van Prive sauna Du Sahara

Wat is er nog meer?

Aan de innerlijke mens wordt ook gedacht, met heerlijke hapjes en een lunch, ook halal en vegetarisch. Het dragen van badkleding is toegestaan en het hele pand wordt gedecoreerd aan de hand van het thema, of het nu een verjaardag is, een vrijgezellenfeest, een babyshower; alles is perfect verzorgd voor een feest dat knalt! Maar ook met zijn tweeën of een kleiner gezelschap ben je hier op je plek, en je kunt kiezen uit verschillende arrangementen, namelijk een culinair arrangement, een High Tea of een VIP-verblijf, waarbij je vijf uur welkom bent in dit paradijsje in Amsterdam!

Bereikbaarheid

Parkeren is gratis en vanaf het Centraal Station ben je hier met de tram in minder dan een half uur. Wat houdt je nog tegen? Het enige wat hier mist, is een tuin met een zwembad, maar voor de rest is alles aanwezig voor een zorgeloos verblijf en een moment van ultieme ontspanning!


Adresgegevens Du Sahara

Prive sauna Du Sahara

Chris Lebeaustraat 1, 1062 DC Amsterdam

Noord-Holland, Nederland

Gratis naar deze sauna?

Doe mee aan onze maandelijkse acties. Deze maand win je een gratis saunabezoek voor 2 personen naar keuze uit meer dan 100+ privé sauna's op onze website!