Prive sauna De Schranshoeve

Prive sauna De Schranshoeve [Boechout]

De prive sauna De Schranshoeve ligt in het plaatsje Boechout. Boechout is een plaatsje aan de rand van Antwerpen in België, middenin de Kempense natuur en toch vlakbij de stad. Je hebt hier dus het beste van beide: het mooie, rustgevende landschap en het bruisende leven van de stad. De sauna is geschikt voor twee tot zeven personen en kinderen zijn welkom, dus dit is de perfecte plek voor een gezinsuitje, zoals op moederdag of met je verjaardag

De Schranshoeve bevindt zich hier:

Veel opties bij De Schranshoeve


De Schranshoeve heeft een Finse sauna, een infrarood-sauna, een stoombad, een whirlpool en een verwarmd buitenzwembad van dertig graden. Hier onderga je een lichamelijke en geestelijke verwenkuur, het enige wat jammer is, is dat je niet kunt overnachten, maar je zit zo dicht bij Antwerpen dat je daar ook makkelijk een B&B of een hotel in de buurt vindt. Extra’s zijn een arrangement met champagne, een verwenpakket met een fles wijn en een schaal borrelhapjes, zoals kaas en olijven en een ontbijtarrangement.


Bekijk de kamers van  De Schranshoeve

Adresgegevens Privé-sauna De Schranshoeve

Privé Sauna De Schranshoeve

Olieslagerijstraat 14

2530 Boechout

België, Antwerpen

Gratis naar deze sauna?

Doe mee aan onze maandelijkse acties. Deze maand win je een gratis saunabezoek voor 2 personen naar keuze uit meer dan 100+ privé sauna's op onze website!