Project Description

De luxe en romantische de Napoleon Suite heeft ook al zoveel te bieden en hij is gelegen middenin het natuurgebied de Kempen, waarvan een deel een Nationaal Park is, op maar 53 kilometer van Goes. Ook hier kun je overnachten, wat dubbel fijn is als je een korte vakantie wilt houden, want zowel de omliggende natuur als de steden in deze regio zijn van een grote rijkdom en verscheidenheid en je kunt hier makkelijk een week zoek maken,want je zult je niet vervelen!

Wat heeft de Napoleon Suite te bieden?

Privé-sauna de Napoleon Suite is een wereld van luxe en comfort in een oase van rust, waar je echt kunt bijkomen van de dagelijkse stress. Deze romantische suite is knus ingericht met een open haard en op het kingsize bed is het heerlijk slapen na je rondje sauna, want ook hier kun  je de nacht doorbrengen. De suite heeft een eigen ingang en een buitenruimte waar je discreet kunt parkeren, zodat je echt alle privacy hebt.

Er is een ruime infrarood-sauna, een jacuzzi binnen en buiten, een regendouche en buiten zelfs een verwarmd zwembad! Badjassen, handdoeken en slippers hoef je ook niet mee te nemen, want die liggen voor je klaar, net als het scrubzout. Koffie en thee zijn ook gratis en er is een goede audio, waar je je eigen muziek op kun luisteren. Het is niet de bedoeling dat je eten of drinken meeneemt, maar er is natuurlijk wel een minibar en voor je ontbijt wordt ook gezorgd. Verder kun je een aantal extra’s boeken, zoals een fles Cava, een fles wijn, een kaasplankje en een tapas-schotel. Alleen voor de lunch en het diner moet je de deur uit, maar verder heb je hier alles wat je hartje begeert!

prive-sauna-de-napoleon-suite-nederland-1
  • Zeer discreet!

  • Overnachten is mogelijk!

  • Veel extra’s om bij te boeken!

Meer informatie

Ga anders even naar Kapellen

Kapellen zelf heeft ook zijn charme, want je kunt er lekker eten, leuk shoppen en het uitgaansleven is best aardig voor zo’n kleine plaats. Er zijn zo’n dertig eetgelegenheden in de buurt, van alle landen en smaken, en ze zijn nog betaalbaar ook.

de-napoleon-suite-kapellen-belgie-3
de-napoleon-suite-kapellen-belgie-2
de-napoleon-suite-kapellen-belgie-4