Project Description

Hoe ziet de omgeving eruit?

Ravenstein is een oud vestingstadje op een steenworp van Nijmegen, maar het ligt nog wel in Noord-Brabant. Het is ideaal voor een weekendje weg aan het water van de Maas. Een wandeling door het prachtige historische centrum met zijn monumentale panden, kronkelige straatjes en pittoreske pleintjes is beslist de moeite waard. Natuurlijk is het prima te combineren met een bezoek aan De Meerkes, een van de beste privé-sauna’s in Nederland.

Maak het zo luxe als je zelf wilt!

De sauna bestaat uit twee vrijstaande cottages, discreet gelegen op het terrein van een recreatieboerderij. Je kunt er met zijn vieren naartoe als je ze allebei afhuurt! Hier kun je wel overnachten. Verder kun je een à la carte driegangendiner eten, dus je kunt er inderdaad makkelijk een weekend van maken. Bier, wijn en champagne vloeien hier ook rijkelijk. Je kunt genieten van maar liefst vijf soorten pakkingen en massages, waarvan er een bestaat uit vloeibare chocolade!
Het wellness-aanbod is ook niet mis, met een Finse sauna, een jacuzzi, een verwarmd binnenbad, een buitenbad en een comfortabele Loungeruimte. Kortom, pak je koffers en ga voor een wellness-belevenis met een historisch tintje!

Buitenplaats Koetshuys
  • Overnachting mogelijk (in nabijgelegen B&B of hotel)

  • Meerdere arrangementen beschikbaar!

  • Massages op locatie beschikbaar!

  • Prachtige locatie!

Boek nu

‘T Bakhuys

Interieur 't Bakhuys
Jacuzzi 't Bakhuys
Finse sauna 't Bakhuys

‘T Koetshuys

Finse sauna Koetshuys
buitenplaats koetshuys
Interieur 't Koetshuys