Prive sauna De Meerkes Ravenstein

Prive sauna De Meerkes [Ravenstein]

Ravenstein is een oud vestingstadje op een steenworp van Nijmegen, maar het ligt nog wel in Noord-Brabant. Het is ideaal voor een weekendje weg aan het water van de Maas. Een wandeling door het prachtige historische centrum met zijn monumentale panden, kronkelige straatjes en pittoreske pleintjes is beslist de moeite waard. Natuurlijk is het prima te combineren met een bezoek aan De Meerkes, een van de beste privé-sauna’s in Nederland.

De Meerkesbevindt zich hier

Maak het zo luxe als je zelf wilt


De sauna bestaat uit twee vrijstaande cottages, discreet gelegen op het terrein van een recreatieboerderij. Je kunt er met zijn vieren naartoe als je ze allebei afhuurt! Hier kun je wel overnachten. Verder kun je een à la carte driegangendiner eten, dus je kunt er inderdaad makkelijk een weekend van maken. Bier, wijn en champagne vloeien hier ook rijkelijk. Je kunt genieten van maar liefst vijf soorten pakkingen en massages, waarvan er een bestaat uit vloeibare chocolade!

Bekijk de kamers van 'T Bakhuys

Bekijk de kamers van 'T Koetshuys

Direct reserveren

Adresgegevens De Meerkes

Prive sauna De Meerkes

Meerstraat 1, 5358 NP Ravenstein

Noord-Brabant, Nederlamd

Gratis naar deze sauna?

Doe mee aan onze maandelijkse acties. Deze maand win je een gratis saunabezoek voor 2 personen naar keuze uit meer dan 100+ privé sauna's op onze website!