Prive sauna De Gastelse Hoeve

Prive sauna De Gastelse Hoeve [Gastel]

Alweer in een pittoresk dorpje tussen Weert en Eindhoven ligt privé-sauna de Gastelse Hoeve, in een oude boerderij middenin het landelijke groen. De ingang is aan de achterkant, dus je wordt hier niet gezien en je kunt ook discreet parkeren. De locatie en de omgeving zijn een en al rust, de perfecte plek om te onthaasten in je drukke bestaan van alledag. Hier ben je er even helemaal uit!

De Gastelse Hoevebevindt zich hier

Wat is er mogelijk?

Je kunt hier niet overnachten en alle boekingen zijn voor drie uur, maar dan heb je wel wat aan klasse en kwaliteit. De Gastelse Hoeve heeft een Finse sauna, een whirlpool, een koude regendouche, twee warme regendouches, voetenbaden met een verwarmde zitbank, een rustruimte met bedden en buiten in de afgeschermde tuin een terras met een vijver en gezellige zithoekjes.

Het dragen van badkleding is toegestaan, maar zoals we al aangaven, niet raadzaam. Als je er toch een weekendje van wilt maken, kun je terecht bij een groot aantal  B&B’s en hotels in de directe natuurrijke omgeving.

Bekijk de kamers van De Gastelse Hoeve

Adresgegevens De Gastelse Hoeve

De Gastelse Hoeve

De Dijk 8, 6028 RJ Gastel

Noord-Brabant, Nederland

Gratis naar deze sauna?

Doe mee aan onze maandelijkse acties. Deze maand win je een gratis saunabezoek voor 2 personen naar keuze uit meer dan 100+ privé sauna's op onze website!