Betuwsch Badhuys Gelderland

Betuwsch Badhuys [Lienden]

In deze privé-sauna word je bijna overdonderd door de vele wellness-faciliteiten en hij is ook nog eens gelegen in een pracht van een monumentale boerderij, op dertig kilometer afstand van Arnhem. Je zit hier dus tussen het gras en de koeien en er is ook nog een kippenren! Het pand ligt in een fruitboomgaard met een lieflijke tuin, waar overal hangmatten hangen en ligbedden staan. Er is ook een grote veranda waar je lekker kunt zitten.

Betuwsch Badhuysbevindt zich hier

Voor elke gelegenheid!

Je kunt hier terecht met zijn tweetjes, maar ook met een groep, en de sauna is bijzonder geschikt voor feesten. Er zijn arrangementen voor vrijgezellenfeesten, verjaardagen, vriendinnendagen en bedrijfsuitjes, maar ook voor een romantisch uitje met zijn tweeën. Overnachten is mogelijk en je krijgt er een goed boerenontbijt bij. De wellness-mogelijkheden hier zijn fantastisch, met natuurlijk een Finse sauna, maar ook een Turks stoombad, een infrarood-sauna, een dompelbad, een stortdouche, een Kneipp-slang en in de tuin een Hot Tub. Je kunt je laten masseren en een gezichtsbehandeling krijgen en verder is er een knusse huiskamer met een relax-sofa. Badkleding is toegestaan en handdoeken en badjassen liggen voor je klaar. Het enige wat hier mist is een zwembad!


Bekijk de kamers van Betuwsch Badhuys

Adresgegevens Betuwsch Badhuys

Prive sauna Betuwsch Badhuys

Lienderveldsestraat 10, 4033 BC Lienden

Gelderland, Nederland

Gratis naar deze sauna?

Doe mee aan onze maandelijkse acties. Deze maand win je een gratis saunabezoek voor 2 personen naar keuze uit meer dan 100+ privé sauna's op onze website!