Project Description

Deze sauna ligt middenop de Hondsrug in de vallei van het riviertje de hunze, op minder dan twintig kilometer van de stad Assen. Gasselte is een bescheiden dorp met 1.600 inwoners, en de sauna is gevestigd in een luxe villa met een prachtige grote afgeschermde tuin. Zoals de naam al zegt, is dit een onderdeel van een schoonheidsinstituut, dus je kunt ook allerlei behandelingen bij je bezoek betrekken, zoals een peeling, een massage, een pakking of een gezichtsbehandeling. Je kunt hier terecht met vier personen en het is de ideale plek om vrienden uit te nodigen of zakenrelaties te ontvangen.

Exclusief..

De locatie is zeer exclusief en de luxe spat ervan af, dus een bezoekje hier zal indruk maken op je klanten! Je kunt de sauna boeken voor alleen een dagdeel of voor een hele dag, waarbij de uitgebreide lunch inbegrepen is.

Let op, je kunt hier niet overnachten! De faciliteiten zijn al net zo luxe als de ambiance, met een Finse sauna, een infrarood-sauna, een stoombad en een relaxruimte binnen en een douche en een jacuzzi in de tuin, waar je ook heerlijk kunt ontspannen op de ligstoelen. Het enige wat hier mist, is een zwembad, maar voor de rest ben je van alle gemakken voorzien en tegen een kleine meerprijs liggen er handdoeken en badjassen voor je klaar.

prive-sauna-beauty-de-hunze-gasselte-drenthe-4
  • Prachtige omgeving

  • Meerdere behandelingen mogelijk!

  • Jacuzzi in de tuin

Boek nu
prive-sauna-beauty-de-hunze-gasselte-drenthe-3
prive-sauna-beauty-de-hunze-gasselte-drenthe-2
prive-sauna-beauty-de-hunze-gasselte-drenthe-1