Prive sauna Aquasana

Aquasana [Oevel]


In dit dorpje onder de rook van Geel ligt privé-sauna Aquasana. Deze privé sauna bestaat al heel lang en heeft veel vaste gasten, zodat hij een begrip is in de wijde omgeving. De privé sauna bestaat uit twee units, waar je met twee tot twaalf mensen terecht kunt en ook kunt overnachten. Tijd voor een bijzonder feestje! In de wellness vind je een Finse sauna, een infrarood-sauna, een verwarmd binnenzwembad, een jacuzzi en een lounge met zitbank en open haard. Verder ben je verzekerd van lekkere hapjes en drankjes! Ook kan kun je gratis en discreet parkeren op de buitenruimte, waar je ook een tuin vindt en een terras.

Eventueel kun je er een massage of scrubbing bijboeken en er zijn allerlei arrangementen, compleet met passende decoratie en catering. Natuurlijk is er een romantisch arrangement voor twee met bloemen en geurkaarsen. Daarnaast kan je hier ook je verjaardag vieren met bijpassende slingers en ballonnen, je vrijgezellenfeest geven of een vriendinnendag houden.

Om kort te gaan is de provincie Antwerpen een waar paradijs voor wie wel van een sauna houdt, maar niet allerlei vreemde mensen om zich heen wil hebben of een eeuw wil wachten tot een bepaalde faciliteit beschikbaar is, want in openbare sauna’s is het vaak druk. Gelukkig zijn er in Antwerpen niet alleen heel veel privé-sauna’s. Ze zijn ook nog eens van hoge kwaliteit en je bent er verzekerd van grote luxe, comfort en discretie! Tijd dus om dit eens uit te proberen en veel saunaplezier bij Aquasana!Aquasana bevindt zich hier

Bekijk Unit 1 van Aquasana

Deze beschikt over een verwarmd binnenzwembad en een jacuzzi!


Bekijk Unit 2 van Aquasana


Deze unit heeft ook een binnen zwembad en een jacuzzi! Verder heeft deze unit ook een kleine tuin!


Bekijk Unit 3 van Aquasana


Unit 3 is een loft! De loft heeft een jacuzzi en een stortemmer douche!


Adresgegevens Privé sauna Aquasana

 Privé sauna Aquasana

Dumpelstraat 11

2260  Oevel - Westerlo

België

Gratis naar deze sauna?

Doe mee aan onze maandelijkse acties. Deze maand win je een gratis saunabezoek voor 2 personen naar keuze uit meer dan 100+ privé sauna's op onze website!