Project Description

Aqua Puur vind je in het mooie dorp Koersel! Koersel is een forensendorp in de regio Beringen, op 26 kilometer noordoostelijk van Hasselt. Deze prive sauna ligt in in de uitlopers van De Kempen en wordt omringd door bos en heide. Hier verscholen tussen de bomen vind je Aqua Puur, een groot complex met veel faciliteiten. Je kunt hier met zijn tweeën terecht, maar ook met een groep. Deze sauna is dus ook zeer geschikt voor een bijzonder feestje of een familieuitje.

Je kunt hier niet overnachten, maar mocht je het laat willen maken of je saunabezoek combineren met een weekendje weg, dan ben je in tien minuten in beringen of Heusden-zolder, waar het in dit toeristische gebied barst van de B&B’s en hotels in alle prijsklassen.

De sauna bij Aqua Puur

De sauna is werkelijk van alles voorzien: een panoramische Finse sauna, een infrarood-sauna, een stoombad, een jacuzzi met kleurentherapie, een zoutsauna, een jacuzzi buiten, een tuin en een buitenzwembad. Als klap op de vuurpijl is een echte traditionele hamam, inclusief een scrubbing en een oliemassage volgens het eeuwenoude Turkse ritueel. Maar de sauna heeft nog meer behandelingen te bieden. Het is mogelijk om een sportmassage, een pakking, een peeling, een manicure, een pedicure en zelfs een nagelbehandeling te nemen! 

Verder kun je een ontbijt, een lunch of een diner als extra boeken en parkeren is uiteraard gratis en op eigen terrein. Krijg je al zin?

prive sauna aqua puur in koersel
  • Geschikt voor grotere groepen

  • Turkse hamam

  • Prachtig gelegen in het bos

zwembad aqua puur in koersel
sauna aqua puur in koersel
interieur aqua puur in koersel