Prive sauna Aqua de Lux

Aqua de Lux [Pulderbos]


Aqua de Lux ligt Pulderbos. Dit is een dorpje bij Zandhoven, wat tussen Antwerpen en Turnhout ligt, letterlijk midden in het bos. De privé sauna, die uit twee units bestaat,  ligt dus verscholen tussen de bomen en ook hier is het stil en rustig. Overnachten is mogelijk en je kunt er met zijn tweeën naartoe! Wil je met een groter gezelschap? Dat kan ook, vooral als je beide units boekt. Heel geschikt voor een familie-uitje of als je iets te vieren hebt. Bij Aqua de Lux houden ze wel van een feestje!


Aqua de Lux bevindt zich hier

Oneindige opties bij Aqua de Lux


Parkeren kan gratis en ongezien en je hoeft niets mee te nemen. Dit komt doordat de handdoeken en badjassen bij de prijs zijn inbegrepen! Er is een traiteurs-service beschikbaar, dus voor het eten hoef je de deur niet uit, want je kunt hier zowel ontbijten als lunchen en dineren. De sauna is voorzien van een Finse sauna, een Turks stoombad, een jacuzzi, een inloopdouche, een binnenzwembad, kleurentherapie, een relaxruimte en een lounge in fraai design met een open haard. Buiten in de tuin vind je dan ook nog een buitenzwembad en een exotische zwemvijver. Kortom, afgezien van een infrarood-sauna ben je hier van alle luxe verzekerd!


Bekijk de kamers van Aqua de Lux

Adresgegevens Aqua de Lux

Aqua de Lux

Molenheide 122/A

2242 Zandhoven

België, Antwerpen

Gratis naar deze sauna?

Doe mee aan onze maandelijkse acties. Deze maand win je een gratis saunabezoek voor 2 personen naar keuze uit meer dan 100+ privé sauna's op onze website!