Privé sauna Amsterdam

Privé sauna Amsterdam

Privé Sauna in Amsterdam boeken? We geven je groot gelijk. Vind jij het heerlijk om naar de sauna te gaan? Maar vind je het minder fijn dat je dit moment moet delen met vreemde mensen? Het klinkt misschien wat hard, maar je bent zeker niet de enige die hier zo over nadenkt. Veel mensen gaan zelfs vanwege die reden niet naar de sauna. Zeker als vrouw voel je soms best bekeken en dat is niet fijn. Wat een goede oplossing is een Privé Sauna in Amsterdam dan. Zo ben je echt even helemaal alleen om te genieten. Dat is erg belangrijk. Wij hebben het idee dat mensen soms vergeten om even stil te staan en echt te genieten. Het leven in tenslotte al druk en hectisch genoeg. Als je alsmaar doorgaat dan is de pijp na een tijdje wel leeg. Wij vinden het dan ook niet vreemd dat er zoveel mensen overspannen zijn.

Privé sauna Spa 1001 Amsterdam

Privé sauna Spa 1001

Bij privé sauna Spa 1001 in Amsterdam is het motto: Ontspan, droom weg en geniet. Gelegen bij het water van de Sloterplas, een groene oase in de stad met uitstekende faciliteiten. Spa 1001 heeft een verbluffend aantal extra's en arrangementen. Daarnaast is er ook een bijzonder interieur, alles is in Oosterse stijl ingericht. Je kan hier maximaal 2,5 uur verblijven met een normale boeking, maar met een arrangement kan je hier tot wel 5 uur verblijven. Alle gezelschappen zijn hier welkom, van 2 personen tot wel 10 personen, want bij Spa 1001 houden ze wel van een feestje.

Spa 1001 bevindt zich hier:

Een momentje voor jezelf

Kies daarom bewust zo nu en dan voor een momentje voor jezelf. Dit heb je verdient. Kom je zelf uit de omgeving van Amsterdam? Dan heb je geluk. Want in onze mooie hoofdstad zijn veel privé sauna's te vinden waar je lekker kunt genieten. Het boeken is heel simpel. Je kiest een sauna uit en selecteert vervolgens een dag. Nu kan je aangeven hoeveel uur je de sauna wilt gebruiken. Voor je het weet heb je een reservering staan en kun je de dagen gaan aftellen. Natuurlijk hoef je niet alleen te gaan. Misschien heb je wel een partner die ook wel wil genieten van een Privé Sauna in Amsterdam. In dat geval kan je hem of haar natuurlijk gewoon meenemen. Wil je het zelfs wat romantischer maken? Dan kan je bij je reservering aangeven of je bijvoorbeeld een flesje bubbels erbij wilt. Dat is pas wat wij optimaal ontspannen noemen!

Bekijk hier andere privé sauna's in de regio Amsterdam

Privé sauna Du Sahara

Du Sahara in Amsterdam

De grootste privé sauna van Nederland bevindt zich in Amsterdam ten westen van het centrum. Je kunt hier met wel 25 personen terecht.  Privé sauna Du Sahara is ook een lust voor het oog van binnen, met Arabische Ornamenten en veel mozaïek in de wellness. Er is hier de perfecte combinatie van sfeer, faciliteiten en ambiance. Alles is erop gericht om volledig te ontspannen is deze Oosterse gastvrijheid en sfeer.  

Gratis naar de sauna?

Doe mee aan onze maandelijkse acties. Deze maand win je een gratis saunabezoek voor 2 personen naar keuze uit meer dan 100+ privé sauna's op onze website!