Project Description

Romantische Privé Loft is bedoeld voor maximaal twee personen, dus als je wilt feesten, moet je ergens anders zijn. Hij is goed te bereiken, want zowel met de auto als met het OV, ben je er in een paar minuten lopen. Je kunt er overnachten, dus het is ideaal voor een weekendje chillen met je partner, een romantisch rendez-vous, of het eens anders vieren van je trouwdag. Verder is er in de stad een hoop te beleven, dus je kunt er ook een stedentrip van maken. Je moet op tijd boeken, want deze privé-sauna is bijzonder populair en het loopt snel vol.  

Wat biedt Romantische Privé loft nog meer?

Prive-sauna Romantische Privé Loft is een luxe appartement voor twee met een moderne, strakke inrichting en een zonnig balkon met uitzicht op het strand. Er is hier geen Finse sauna, maar wel een infrarood-sauna, een bubbelbad en een inloopdouche met een regendouche en een stortemmer. In het comfortabele slaapgedeelte staat een Kingsize boxpring voor twee personen en in de lounge een flatscreen televisie met alle zenders en een goede audio, waar je je eigen muziek op kunt afspelen. Koffie en thee zijn gratis en er liggen ook badjassen, handdoeken en slippers voor je klaar, dus je hoeft zelf niets mee te nemen.

Drankjes uit de minibar moet je wel betalen en het ontbijt moet je apart boeken, hoewel je natuurlijk ook de stad in kan gaan, en lunchen en dineren in de loft is niet mogelijk. Je kunt iets bestellen, maar het is natuurlijk ook leuk om een echt ouderwets vispotje te gaan eten in een van de nabijgelegen restaurants en eethuisjes of je te vergrijpen aan een exclusief driegangendiner in het Grand Hotel. Hoe dan ook, aan luxe, comfort en romantiek ontbreekt het in deze sauna niet! 

  • Overnachten mogelijk!

  • Maximaal 2 personen

  • Koffie, thee, slippers en badjassen gratis!

Meer informatie